Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor mi ez az egész?

Most akkor mi ez az egész?

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot,bejövünk egymásnak. Egész nap ír cseten, de a talit nem hozza fel. Próbáltam rá utalni, kibújt alóla. Folyton társkeresőkön lóg, ez pl. kicsit aggaszt engem. Mindig írja, hogy nagyon tetszem neki, meg hogy jó lenne személyesen is találkozni. Már egy hete nem találkoztunk. Közel lakunk egymáshoz. Múltkor lett volna ideje rá, nekem is. Helyette elment csavarogni, de közben azt írta, próbál rám is időt szakítani. Este is fent volt egy csevegőprogramban, de rám sem írt. Érdemes ilyennel foglalkozni? Ha nem írok neki többet, észre veszi, vagy ennyire nem érdeklem? Csak akkor azt nem értem, miért keres folyton cseten.
2014. jún. 5. 08:47
 1/7 A kérdező kommentje:
ja, és a legutóbbi találkozóra is én utaztam hozzá. nem ő jött el.
2014. jún. 5. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem csak pótlék vagy keresi az igazit lehet a csavargásnál is más lánnyal volt
 3/7 anonim ***** válasza:
a találkozót nem hozza fel de "Mindig írja, hogy nagyon tetszem neki, meg hogy jó lenne személyesen is találkozni. " fck logic
 4/7 anonim ***** válasza:
bármi lehet, de ha neked ez túl sok, amit tesz, vagy túl kevés akkor hagyd és nyiss másfele
2014. jún. 5. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy csak szórakozik veled vagy nagyon fél mert túl jó vagy hozzá
2014. jún. 5. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Megbízhatatlan.
2014. jún. 5. 10:02
 7/7 anonim válasza:
mi?? nem akar talalkozni de azt irja jo lenne szemelyesen talalkozni meg mi az hogy kozel laktok es multkor is te utaztal hova?
2014. jún. 5. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!