Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kene egy kis segitseg surgosen?

Kene egy kis segitseg surgosen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány, nagyon tetszik bla bla bla de elcsesztem az elejen miutan megszolitottam. (lesokkoltam, kb egy ertelmes mondatot se tidtam mondani)

Eletemben 1x talalkoztam most vele, szoval nem sok esely van ra h latom meg egyszer sajnos.. De megtalaltam facebookon. Mit irjak neki? Csak hogy :szia, mizujs? Vagy valami bemutatkozas kell az elejere? Csak nem akarom megijeszteni sem..koszonom a segitseget elore is, es pontozom is oket! :)

2014. jún. 4. 18:09
 1/7 A kérdező kommentje:
És elnézést a gyatra írásjel nélküli fogalmazásért, de telóról írtam :)
2014. jún. 4. 18:11
 2/7 aladar12 ***** válasza:

név szerint bemutatkoztál neki, akkor talán emlékszik rád.

ha visszajelöl tegyél úgy mintha onnan folytatnád a beszélgetést mint ahol a múltkor abbahagytad.

2014. jún. 4. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezd azzal, hogy te vagy az a kuka aki meg sem birt szolalni. De ennek ö az oka mert olyan szép. stb
2014. jún. 4. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát ha aranyos/kedves a csaj, akkor én őszintén megírnám Neki, hogy nagyon sajnálom azt az alkalmat, de annyira tetszett nekem, hogy leblokkoltam. Szerintem ez így aranyos, és nagyon pozitív, hogy őszinte vagy. Úgyhogy én ezt tenném a helyedben.

Ja, és lány vagyok, én most abból indultam ki, hogy én hogyan venném ezt az üzenetet.:) Nekem ez tetszene a legjobban, nem a mindennapos "maszlag".

2014. jún. 4. 18:14
 5/7 Zoé970 ***** válasza:
Egyetértek a 4-es válaszolóval.Próbálkozz úgy,hogy miatta voltál lesokkolva.Még ha nem is annyira ismer,de ez tetszene neki.
2014. jún. 4. 18:59
 6/7 anonim válasza:
Ha tudta ki vagy, amikor találkoztatok, akkor nem kell bemutatkoznod, max. annyit, hogy pl. "Szia Dani vagyok", és még leírhatod tényleg azt, hogy személyesen nem voltál valami profi, talán tetszhet a csajnak. Aztán megkérdezed mi újság, blablabla.... Ha van kedve veled ismerkedni, akkor fog is. Próbálj kérdezni felőle, de ne túlzottan, majd Te is mesélj magadról. Utána találj valami közös témát, ha megvan, onnantól már megy. Sok sikert ;)
2014. jún. 4. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek, sikerult!! :)

Nagyon aranyos lany, es holnap el is kiserem suliba. :))

Megegyszer koszonok mindent!

2014. jún. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!