Kene egy kis segitseg surgosen?
Sziasztok! Van egy lány, nagyon tetszik bla bla bla de elcsesztem az elejen miutan megszolitottam. (lesokkoltam, kb egy ertelmes mondatot se tidtam mondani)
Eletemben 1x talalkoztam most vele, szoval nem sok esely van ra h latom meg egyszer sajnos.. De megtalaltam facebookon. Mit irjak neki? Csak hogy :szia, mizujs? Vagy valami bemutatkozas kell az elejere? Csak nem akarom megijeszteni sem..koszonom a segitseget elore is, es pontozom is oket! :)
név szerint bemutatkoztál neki, akkor talán emlékszik rád.
ha visszajelöl tegyél úgy mintha onnan folytatnád a beszélgetést mint ahol a múltkor abbahagytad.
Hát ha aranyos/kedves a csaj, akkor én őszintén megírnám Neki, hogy nagyon sajnálom azt az alkalmat, de annyira tetszett nekem, hogy leblokkoltam. Szerintem ez így aranyos, és nagyon pozitív, hogy őszinte vagy. Úgyhogy én ezt tenném a helyedben.
Ja, és lány vagyok, én most abból indultam ki, hogy én hogyan venném ezt az üzenetet.:) Nekem ez tetszene a legjobban, nem a mindennapos "maszlag".
Koszonom mindenkinek, sikerult!! :)
Nagyon aranyos lany, es holnap el is kiserem suliba. :))
Megegyszer koszonok mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!