Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pénz valóban gát az ismerked...

A pénz valóban gát az ismerkedésben? , Sokat őrlődök a dolgon. (többi lent)

Figyelt kérdés

Kihasználva az oldal anonimitását, szeretnék egy általános véleményt kérni.

26 éves vagyok, és lassan meg kéne állapodnom valakinél de nem megy. A problémám az hogy egy olyan családból származom ahol van egy hatalmas cég. Sokat tanultam, figyelek magamra, mert egy szem gyerekként majd rám fog hárulni a feladat hogy tovább vigyem az üzletet.

A bajom nem más, hogy mivel nem vagyok sem sznob, sem az újgazdag kategória, nem tudok kellőképp vegyülni. Megtehetném hogy "olyan körökben" mozgok, próbáltam ismerkedni, több-kevesebb sikerrel. De elég hamar átlátok a szitán. Nem mozgat sem az érdek barátság, sem pedig az érdek párkapcsolat. Természetesen volt hogy engedtem a csábításnak (nem tagadom) viszont hosszútávon nem működik a dolog.

Úgy érzem igényes vagyok magamra és a környezetemre is. (persze nem minden héten új TV) de ami tetszik megveszem, a másik az autó/otthonom. Ki tudok akadni a rendetlenségre, igénytelenségre, nem csak otthon de akár az utcán sétálva is. (egyesek szerint ettől fellengzős vagyok).

A leginkább fájdalmasabb, ha pl elugrok cigit venni (igen szoktak a pénzesek is "irónia") sokszor bolyhos mackóban teszem, autóval. Ha kiszállok és úgy esik, hogy pont látótérben van egy "olyan" lány aki szóba jöhetne, vigyorog/néz/kémlel szinte érzem ahogy átéget a pillantásával. De ebben az a borzasztó, ha befordulok a sarkon már csak a "lenézőbb" pillantásokat kapom. Olyan mintha 10mp alatt megváltozna a megítélésem, sokszor már paranoiás vagyok a lányok ügyében mert nem tudom mit akarnak.

Mit tehetnék? Vegyek egy régi swiftet? járjak azzal, és titkolózzak? Nem tudom lenne e értelme, mert úgy is kiderül 3-4 randi után. Inkább lássam mindjárt, mint később, amikor már "szerelmes" vagyok egyoldalúan.

2014. jún. 4. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó ötlet legyél kicsit csövi úgy próbálj párt találni akoor nem a.pénzedre mennek jó próba
2014. jún. 4. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Túl merev vagy, kicsit engedd el magad. Nem értem miért tulajdonítasz ennek ekkora jelentőséget.
2014. jún. 4. 16:33
 3/9 Andrea Henrietta ***** válasza:

Az cseppet sem baj ha igényes vagy. Főleg párválasztáskor ez elég fontos. Bár 26 évesen a megállapodás még nem olyan sürgős.

De nagyon fontos hogy add mindíg önmagad. Azok akik lenéznek irigyek. Ha ki tudod szűrni a haszonlesőket, akkor már nyert ügyed van.

Az én párom családja is magasabb körökben forog mint én, mégis összejöttünk, és én abba szerettem bele aki. a személyiségébe. És nekem nem számított, mikor a luxus(abb) autójából kopott sortban és pólóban szállt ki.

Nem kell paranoiás légy, csak add önmagad. Úgy sikerülni fog olyat találnod aki megérdemel és akit te is megérdemelsz. Én majd 5 évet vártam arra hogy a párom személyében rám találjon a szerelem, úgyhogy neked is sikerülni fog. De persze ne siesd el, ráérsz.

2014. jún. 4. 16:34
 4/9 Bukor Peti ***** válasza:
szerintem titkold ezt a céges dolgot. ha tudják majd a csajok, hogy van cég, akkor tuti a pénzre fognak menni. én már jártam úgy, hogy átlagos ruhákat vettem magamnak pl: ( farmer nadrág, farmer ing ) egy lány se figyelt rám. egyszer összeraktam a pénzt egy Nike szabadidő ruhára és utána szinte minden második csaj előre köszönt nekem. úgyhogy vigyázni kell.
2014. jún. 4. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:

"Túl merev vagy, kicsit engedd el magad. Nem értem miért tulajdonítasz ennek ekkora jelentőséget."

Lehet hülyén hangzik, de ennek legalább olyan jelentősége van mint aki nincstelen.

Nem akarok merevnek tűnni, hiszen nem vagyok az. Elmegyek sörözök stb. De 1-2 ismerősömön kívül nem sok emberrel tartom a kapcsolatot. Ebben benne van a folyamatos utazgatás, magántanárok/egyéni tanrend sorolhatnám. Hidd el nem könnyű, ülsz és nézed a négy falat.

2014. jún. 4. 16:39
 6/9 H_Vivien válasza:
Azért ne pánikolj, mert 26 évesen még nem állapodtál meg. Sajnos ilyen világban élünk, ahol a nők többségének csak a pénz számít, viszont, ne általánosítsunk, szerencsére nem minden nőnek :) Nem lánynak, hanem nőnek... :) Miért nem keresgélsz a saját vagy a Nálad picit idősebb korosztálynál? Csak egy pár évvel idősebbeknél, akiknek már nem a pénz a legfontosabb. Szerintem nem tudsz tenni semmit, nem kell titkolózni vagy "álarcban" járni. Válogasd meg, hogy hol ismerkedsz és milyen nőkkel, azért azt már ennyi idősen úgyis látod, hogy kik azok a tipikus nők, akik a pénzre hajtanak. Örülj a helyzetednek és ne legyél paranoiás, mert lehet, hogy a megfelelő nőt fogod ezzel elüldözni :) Ne stresszelj rá a dologra :)
2014. jún. 4. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én családom is tehetős, én ugyan még otthon lakok, önálló kereset nélkül... a jó oldalát szemlélem a dolognak, engem azért kevésbé lehet lenyűgözni anyagi javakkal, mert nem szenvedek bennük hiányt. Az előző páromat zavarta az életszínvonalbeli különbség, pedig (szerintem) nem tettem semmit, hogy ezt hangsúlyozzam, ráadásul sokszor kiemeltem, hogy mivel mind ketten még tanulunk, teljesen mindegy, hogy kinek jelenleg mije van, hiszen azt úgysem önálló keresetünkből szereztük, tehát valójában nem a miénk.

Én csak egy kiegyenlített életszínvonalat szeretnék, aminek a megteremtéséhez én is hozzájárulok, hiszen nem véletlenül tanulok...

Egyébként kérdező, én nem törődnék ezzel annyira. Valóban, feltűnő vagy a lányok számára, mint ahogy egy nekik tetsző, jóképű hapi is, ebben nincs semmi elítélendő.

Gondolom vagy annyira értelmes, hogy pár randi után kiszűrd, hogy ki érdeklődik irántad komolyan. Ráadásul ha az érzelmek is bekavarnak, az fogja legutoljára érdekelni, hogy mennyi pénzed van.

2014. jún. 4. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:

" egyszer összeraktam a pénzt egy Nike szabadidő ruhára és utána szinte minden második csaj előre köszönt nekem. úgyhogy vigyázni kell."

Nem vagyok előítéletes, de anyám:D

Olyan fura, ha valaki az utcán sportcuccban mászkál, szerintem igénytelen, még egy jó öltöny, ing talán...

(próbáld ki azt legközelebb, és csinálj statisztikát ;) )

2014. jún. 4. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak figyelj arra, hogy ne kényeztesd el a csajokat, ennyi :) Ez egyértelműen pozitívum, hogy jó kilátásaid vannak, és igyekszel is, de a céget azért ne a kapcsolat elején említsd. Engem mondjuk annyira érdekel a pénz, hogy nekem legyen.

L/21

2014. jún. 8. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!