FIÚK/LÁNYOK mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról amit csinálnak?
Lányok nektek bejönnek az ilyen fiúk?
Valaki ismeri még a Janoskianst??
kor/nem !!!!!
2014. jún. 4. 15:44
5/11 anonim válasza:
ilyenkor sajnálom hogy demokráciában élünk :))
6/11 LePeDő válasza:
Amikor még ízlésesen viccesek addig oké (Selfie), de amikor már átlépik a határt mint az első videódban olyanok mint valami nagyképű, feltűnősködő kis köcsögök. Mondjuk kinézetre se tűnnek valami nagyon kultúráltnak. 18L
7/11 anonim válasza:
szánalmasak. az a véleményem róluk. nagyon gáz a viselkedésük.
gondolom valaki szerint ez vicces. hát... nekem nem jönnének be, az biztos.
21/l
8/11 anonim válasza:
"Lányok nektek bejönnek az ilyen fiúk?" Az ilyenek konkrétan irritálnak és (bár nem vagyok ez erőszakos ember, és rendezett családi háttérrel rendelkezem) kifejezetten jól esne őket pofánkúrni egyszer....
9/11 anonim válasza:
Őszintén szólva, én nagyon bírom őket. Viccesek, mindig megnevettetnek, de némelyik videóval már nálam is a határon állnak. Én nem vagyok az a tipikus nyáladzós, sikítozós rajongó, nem olvadok el a képüktől, de szerintem helyesek, átlagos kinézetűek, egyáltalán nem csúnyák, vagy b*zik. Minden, amit tesznek, azért van, hogy szórakoztassák az embereket.
16/l
10/11 anonim válasza:
szerintem viccesek,idióták,helyesek,de brutálisan perverzek!!!Szeretem a videóikat,élvezik az életet,nem ölik meg magukat a nagy munkában,mindent elhülyéskednek!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!