Te meddig vártál a sült galambra? Megjött, vagy beláttad, hogy tenni is kéne valamit már?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 22:31
1/11 anonim válasza:
22 évesen érkezett a sültgalamb a számba, ami három év múlva ki is repült (szerencsére).
2/11 anonim válasza:
Nem a sült galambra várok, csak azok a sült galambok amik után én szaladtam belül mind nyersek voltak, csak kívülről voltak tetszetősek
3/11 anonim válasza:
Én elküldtem érte a postagalambomat!
4/11 anonim válasza:
6 éve érkezett a sültgalamb, annyit tettem érte, hogy röptében leszólítottam, összebarátkoztunk, néha elmentünk együtt ide-oda, aztán úgy döntött beszáll a számba. Azóta is a részem.
5/11 anonim válasza:
Én cselekednék már, de nem vagyok biztos a másik félben, és nem akarok hülyét csinálni magamból.
6/11 Költőnő? válasza:
tenni kb mindenért kell vmit, de a görcsös tenni akarás többet árt, mint használ
7/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk a sültgalambot is meg kell rágni.
2014. jún. 3. 22:38
10/11 anonim válasza:
Beláttam,hogy tenni is kéne valamit! Beraktam a sütőbe,szép ropogósra sült a külseje,a húsa pedig vaj puha lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!