Miért van ez? Csúnyából gyönyörű lány? Miért ilyenek a pasik?
A sztori lényege csupán annyi lenne, hogy régen nem voltam túlságosan szép, sőt kifejezetten taszító voltam. Persze volt egyfajta bájom, ami egy nagyon jóképű pasinak megtetszett. Nem tudom, mit láthatott bennem, de annyira jó nővé faragott, hogy bárhol megfordulok az utcán, mindenkinek lóg utánam a nyálam (leszólítások, jelölések ...stb megjegyezném: nem öltözködöm kihívóan!).
Még a mostani barátom előtt nagyon sok pasi kosarat adott nekem és most ugyanezek könyörögnek értem. Én ezt nem értem. A problémám az egésszel annyi, hogy az ilyen pasinak, hogy van képe rám írni? semmit nem tett azért, hogy járjak vele, a mostani barátom volt az egyedüli, aki erőn felül azon dolgozott, hogy magabiztossá váljak és széppé.
Én megértelek és ne foglalkozz a bunkó kommentekkel:) Szerintem is az internet az a fórum, ahol megengedheti magának egy ember azt a luxust, hogy nem pocsékolja az idejét és energiáját álszerénységre. Meg elég tárgyilagos is volt amit írtál, egyáltalán nem a nagyképűsködés jött le belőle.
Én mindig is szép lány voltam, magas, átlagos testalkattal, aztán egyszer fogtam magam, életmódot váltottam, leadtam 10 kilót, elég jó testem lett és azonnal "népszerűvé" váltam - állandóan mindenhová elhívnak, bárki szívesen beszélget velem, állandóan flörtölnek velem a fiúk. Én sem dicsekvésből írom le mindezt, hanem mert ugyanezt élem meg, amit te: ha belegondolok, akkor egész egyszerűen undorító, hogy a személyiségem semmit, SEMMIT nem változott, ugyanennyire voltam kedves, vicces, közvetlen, okos, mint eddig is, csak épp lesz*rták. Én úgy érzem, fikarcnyival sem lettem értékesebb emberileg, most mégis úgy állnak hozzám, mintha az lennék. Ez szörnyen bántó és visszataszító. Szóval a külső igenis ennyit számít. Ráadásul annyira ösztönszinten vonzódunk a szép emberekhez, feltételezünk róluk csupa jót, stb, hogy egyesek ezek szerint észre sem veszik magukat, amikor azzal smúzolnak, akit addig konkrétan majdhogynem lenéztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!