Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ez? Csúnyából...

Miért van ez? Csúnyából gyönyörű lány? Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

A sztori lényege csupán annyi lenne, hogy régen nem voltam túlságosan szép, sőt kifejezetten taszító voltam. Persze volt egyfajta bájom, ami egy nagyon jóképű pasinak megtetszett. Nem tudom, mit láthatott bennem, de annyira jó nővé faragott, hogy bárhol megfordulok az utcán, mindenkinek lóg utánam a nyálam (leszólítások, jelölések ...stb megjegyezném: nem öltözködöm kihívóan!).

Még a mostani barátom előtt nagyon sok pasi kosarat adott nekem és most ugyanezek könyörögnek értem. Én ezt nem értem. A problémám az egésszel annyi, hogy az ilyen pasinak, hogy van képe rám írni? semmit nem tett azért, hogy járjak vele, a mostani barátom volt az egyedüli, aki erőn felül azon dolgozott, hogy magabiztossá váljak és széppé.

2014. jún. 2. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Most meg...szóval most k*rvásan öltözködsz? Mert többnyire az ilyen stílusú csajokért kaparnak a pasik. Bár nem értem, hogy miért nem akarsz priviben képet küldeni, nem élek vissza vele. :D

Egyébként én írtam, hogy azért, mert felszínesek. (Meg buták is)

2014. jún. 2. 17:40
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem öltözködök cédásan, dehogyis. Pont ezt írtam, hogy nem. :D

Nem tudhatom ki lehetsz. :D

2014. jún. 2. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Igazad van, egy baltás gyilkos és pedofil vagyok, aki a gyikes kérdéseken élvezkedik...:D Lebuktam..:/
2014. jún. 2. 17:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Te vagy Dr. Hannibal Lecter!
2014. jún. 2. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

Szóval a pasik hibája az, hogy most már akarnak tőled valamit miközben régebben nem akartak?

Kíváncsi vagyok akkoriban te hány darab számodra taszító külsővel és személyiséggel rendelkező fiúnak adtál esélyt?

"Persze volt egyfajta bájom, ami egy nagyon jóképű pasinak megtetszett" - Ezek alapján egynek sem, akkor is csak a jóképűt pasikat vártad.

Nézz magadba kicsit mielőtt másokat bírálsz.

2014. jún. 2. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem lehetek, nincs a lábam között lógóka. :D
2014. jún. 2. 17:49
 17/21 A kérdező kommentje:
senki sem udvarolt nekem azelőtt, aranyom :) ez a különbség.
2014. jún. 2. 17:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért mit csinált veled a pasid, hogy jó nőt faragott belőled? Leborotválta a bajszod és új frizurát vágott neked?
2014. jún. 2. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert a férfiak tahó ösztönlények, azért. Le kell szarni a sok teperő nyomorékot, nem még sajnálni, persze. Anno ők vettek semmibe, most édes a bosszú. :)

Gratulálok az átváltozáshoz és a sikerhez, az itteni sértett önérzetű lúzer hímekkel meg ne foglalkozz, kit érdekel ezeknek a hisztikéje.

2014. jún. 2. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:

ha meg nem szólítanakk le akko meg az a baj fa szom se érti ezt pisába már

vazelin

2014. jún. 2. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!