Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért elítélendő, ha felnőtt...

Miért elítélendő, ha felnőtt férfiak (mondjuk 25-töl idősebbek) tini lányokkal kezdenek?

Figyelt kérdés

Pedig ez mindenkinek jó. Mert a tini lány örül, hogy nőt két melle, meg vaginával született és INGYEN berepül az életébe egy felnőtt férfi, aki küszködtt egy csomót az életében, hogy elérjen dolgokat és a lány emiatt fel tud rá nézni.

A pasi meg fiatal jótestü lányokkal dughat.

Érdekes modon azt senki sem itéli el hőbörögve, hogyha sztárok vagy befolyásos emberek háremet tartanak. Pedig ott is ez a szituáció. A színész/sportoló/politikus/bűnöző egy csomót küszködött az életében, hogy elérje azt amit. A nők meg emiatt felnéznek rá és minden áron vele akarnak lenni. Miközben ők maguk meg csak a külsőjüket tudják felmutatni. Meg szinte csak szexet tudnak adni meg a nőiességüket a pasinak cserébe.

a hires embereknek miért van megengedve, hogy a huspiaci értékükön azt vegyék meg, ami a legjobban megéri? (azaz felnőtt férfiak esetében a kis ribó 15 évesek)

2014. jún. 1. 15:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

ja, hogy neked az a bajod, hogy átlagos kinézetű pasiként a legjobb és legdögösebb nők nem vesznek észre, és "furcsa, meglepő" módon a jellemed sem jön be nekik?

próbálkozz talán nem felszínesen válogatni, kicsit normálisabb hozzálláással. a pénz nem ad semmi pluszt az embernek, semmilyen külön jogot, főleg nem a párválasztásban. egy rendőrt még csak-csak le lehet fizetni (bocsi a sztereotípiáért), de az a nő, aki csak a pénzed miatt van veled, hidd el, bár ne lenne. attól még, hogy gazdag vagy (mert úgy veszem ki a szavaidból, hogy annak tartod magad), nem lesz hirtelen varázsütésre ellenállhatatlan személyiséged és vonzó, szexis kisugárzásod. márpedig egy normális kapcsolathoz, ami egy 25+ férfinak kell (mondjuk, a szöveged alapján, lehetsz te 25+ éves, baromira nem neveznélek férfinak, de ez már lehet, hogy az én személyes értékrendem) igenis fontos lenne a jó személyiség. a kis tinilányokat leszámítva, akiket te szédíteni akarsz, mert érett, felnőtt nőknél nem tudod elérni, hogy tiszteljenek és felnézzenek rád (milyen megdöbbentő...), a külső baromira másodlagos tényező. amiről te beszélsz, hogy megalázzák őket... nem tudom, milyen környezetben vagy, az enyémben többnyire harmonikus, jól működő kapcsolatok vannak, ahol a pár tagjai kölcsönösen tisztelik egymást. addig is lennének egy pár, amíg meg nem alázzák a nőt, mert valljuk be, a 25+ nők jellemzően elég önérzetesek már ahhoz, hogy ne hagyják magukat bántani. ha meg hagyják, akkor az saját döntés. például ha a sztárok vagy befolyásos emberek háremet tartanak. ott a hárem tagjai döntöttek úgy, hogy ebbe beletörődnek, ha csak és kizárólag a háremet tartó úr akarata lenne ez, akkor biztos nem akadna nő, aki mellette maradna. vagy egyáltalán összejönne vele.

és igen, ezért baj, ha 15 évesekkel kezdesz. mert ők nem felnőtt, érett, tetteik következményeivel teljes mértékig tisztában levő nők. a 15 évesek még gyerekek, kislányok, akik örülnek annak, hogy valaki idősebb, pénzesebb észrevette őket. egy 15 évestől nem várhatsz el olyan dolgokat, amit egy nála 10 évvel idősebb nőtől. még csak és kizárólag szex terén is. ha szexkapcsolatot akarsz, egy 25 éves tudja, hogy az mit jelent, felnőtt módon tudja/tudná kezelni, amit egy 15 évestől nagyon ritka esetekben látnál. nem a fiatal lányokat akarom leszólni, de ez egyszerűen a személyiségfejlődés egy baromi nagy lépcsőfoka, amin sokan koruknál fogva még nem jártak, nem tudták meglépni, pedig fontos lenne.

kábé mintha üzleti megbeszélést tartanál egy hatévessel a tőzsdével kapcsolatban. fogalma sincs az egészről, neked abszolút előnyöd van, persze, hogy olyan megállapodásra jutsz vele, ami NEKED kedvező. de nem veszed figyelembe, hogy ez csak ideiglenes megoldás, hosszú távon ebből te is ugyanannyira rosszul jársz, mint bárki más, hiszen ugyan milyen komoly lehet az az üzleti megbeszélés, amit 6 évesekkel lefolytathat az ember? nem ér semmit, és nem vehető komolyan. pont, mint az életed.

2014. jún. 1. 20:41
 32/40 A kérdező kommentje:

csak azt nem veszitek észre, hogy PONT TI, normális emberek jöttök állandoan azzal, hogy az szexelhet, aki érett...

akkor a tinik miért szexelnek? Ja, mert ők szépek?

Szóval jó nagy ellentmondásba vágtátok magatokat ezzel a "normális" gondolkodásotokkal.

Csak annyit kéne bevallani egyszer és mindenkorra, hogy a nők a joképü férfiaknak csettintésre van szex és bármikor.

2014. jún. 1. 20:57
 33/40 anonim ***** válasza:

a tinik se azért szexelnek mert szépek, és erről nem is volt szó. a tinikornak direkt az énkeresés a lényege, a felnőtté válás folyamatát, idejét nevezzük tinikornak. ilyenkor barátkoznak meg a felnőttes dolgokkal az emberek, például a szexszel is. nem azért, mert szépek, ki mondta, hogy a szex a szépek kiváltsága?

megjegyzem, igaz hogy nő vagyok, és ennélfogva számodra egy alsóbbrendű lény, de eddigi életem során MINDEN kapcsolatban MINDIG akkor volt szex, amikor én akartam. pedig számomra igenis vonzó férfiakkal akadt dolgom. gondolom, nem mindenhol van így, de nyilván sok helyen. sőt, jellemzően inkább akkor van szex, amikor a nő akarja. különben vita, veszekedés, erőszak, hasonló dolgok várhatóak. ha a nő nem akarja, akkor nincs szex. attól még, hogy a pasi kezdeményezi, ha van szex, akkor a nő is akarja (erőszakról és erőltetésről ne beszéljünk most). ennyi, ez az algoritmus.

2014. jún. 1. 21:05
 34/40 A kérdező kommentje:
jaj, hát láttam én már lányt sirni amiatt, hogy a csávoka nem akarta hazavinni megdugni, vagy fullos csajokat összeverekedni azon, hogy kit vigyen haza a jópasi, aki egyébként meg egy másik nővel ment el a végén.
2014. jún. 1. 21:14
 35/40 anonim ***** válasza:
mondjuk, én párkapcsolatról beszélek, ahol a két félnél adott, hogy egymással szexelnek, nem egyéjszakásról, ami a buliban dől el, hogy lesz-e vagy sem. gondoltam, logikus lenne, hogyha neked a spontán "gyere, nem ismerlek, de dugjunk" dolog nem jött össze eddig, csak max 15 évesekkel, akkor egy normális kapcsolatba kezdenél inkább, ami különben is sokkal többet adhat, de ez lehet, hogy csak az én őrült logikám szerint helyes végkifejlet :)
2014. jún. 1. 21:19
 36/40 A kérdező kommentje:

voltak már barátnőim is (min. 1 év) meg kalandok is, meg összejárós dolgok is. Mondjuk jobbára netről, és hulladék nőkkel :/

Barátnőimet valóságban ismertem meg, és elégedett voltam velük.

EGyéjszakás 1etlen egyszer jött össze, két év bulibajárás után, hozzám való koru és szépségü csajjal. Mondjuk utána össze is jártam vele egy darabig, szóval nem volt egyéjszakás, a lényeg itt az, hogy aznap megismert nőt ágybavinni menő.

Udvarolgatni hosszan a semmiért meg csicskaság.

2014. jún. 1. 21:22
 37/40 anonim ***** válasza:

"udvarolgatni hosszan a semmiért"

eleve nem is állnék neki udvarolgatni, ha nem látom értelmét.

de nyilván te tudod, ha szerinted az én módszereim "csicskaságok" és nem érnek semmit, akkor ne fogadd meg őket. nyilván boldog és elégedett vagy így is, míg én az én módszereimmel mindig csak kudarcot vallottam, gondolom... ;)

2014. jún. 1. 21:28
 38/40 anonim ***** válasza:
Istenem de szánalmas egy véglény vagy te kérdező...
2014. jún. 1. 21:59
 39/40 anonim ***** válasza:

Amúgy meg te ugyan az a paraszt vagy, aki megütött egy idegen nőt és aki itt promózza azt a roger gyereket.

kezeltesd magad.

2014. jún. 1. 22:00
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy született loser vagy.
2014. jún. 2. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!