Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tegnap neten elkezdtem beszéle...

Kismutyesz_ kérdése:

Tegnap neten elkezdtem beszéletni egy lánnyal, aki tőlem 20km-re lakik. Hogyan közeledjek felé jobban?

Figyelt kérdés
Normálisnak tűnik, tegnap jól elbeszélgettünk. Ma reggel írt nekem, hogy "ma voltál fent, és nem is írtál" (ekkor én csak félkómásan néztem meg a facebookot, hogy kaptam-e üzit aztán visszaaludtam). Szóval mennyi idő után vessem fel neki a talit? Mit szeret a legtöbb lány? Egyébként ő is eléggé gátlástalan lány, és én is. 17 éves, én 16.

2014. jún. 1. 13:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szeretnék nála barátzónába kerülni. Lehetett volna már több barátja, de el utasította őket.
2014. jún. 1. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha oda is akarsz érni, akkor ne gyalog.
2014. jún. 1. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
busszal
2014. jún. 1. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2014. jún. 1. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:

hát én szeretném ha rögtön kimutatná azt amit akarna a fiú, nem hetek után kérdezné meg hogy találkozunk e..

szerintem olyan 4-5 nap után.. mond meg neki hogy te szívesen találkoznál vele, jobban megszeretnéd ismerni, ebből le kell hogy essen neki, hogy nem csak barátkozni akarsz :)

2014. jún. 1. 13:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és a közeledés nem úgy értettem ahogy itt 1-2 "vicces" ember le írta. Attól félek, hogy ha 4-5 nap után megkérdezem tőle a talit, akkor elijesztem. Vagy erre kevés az esély?
2014. jún. 1. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Kockáztasd meg. Ha nem kérdezed meg, nagyjából biztos, hogy nem lesz semmi. Akkor biztos nem kell izgulnod...
2014. jún. 3. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Lábbal.
2014. júl. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!