Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fontos nektek a...

Mennyire fontos nektek a külső ismerkedésnél? Egy duci, de széparcù lánnyal vagy inkább egy jótestű, de csùnya fejű csajjal jönnétek össze?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2Es
2014. jún. 1. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól függ a duci mennyire duci és a csúnya mennyire csúnya.

Általában a husis szép arcú csajok jönnek be :)

2014. jún. 1. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:

egyik se sajnos....

vékony, szép arc!

2014. jún. 1. 12:59
 14/14 anonim válasza:
Jó figyelj én értem hogy jól akarod éreztetni magad másokkal meg minden és ezzel nincs baj(....),de érted ne úgy csináld hogy ezzel másokat sérts meg. Kicsit nagyon átlátszóan a saját oldaladra forditva tetted fel a kérdést. Máskülönben pedig (és ezt úgy mondom hogy semmi problémám nincs a teltebb emberekkel,de) az alakját bizonyos szinten mindenki tudja befolyásolni,az arcát pedig hát (hacsak nem műtéttel),senki. Arról nem tehetek hogy úgy néz ki az arcom,ahogy,mert ez a genetikán múlik. Igen és most jöhettek itt azzal,hogy "jaaaaj,de az alak iiiis", hát nem. Az emberek akiknek jó az alakjuk (akár fiú,akár lány), megdolgoztak azért. Te pedig ha annyira nem vagy megelégedve magaddal,hogy a gyakorikérdéseken vonod kérdőre az embereket, ehelyett pont lemehetnél egyet futni vagy bármi. Félreértés ne essék,nem azért mondom,mert nekem nem teljesen mind1 hogy néz ki a másik,hanem azért mert visit rólad,hogy nem tetszel saját magadnak és én csak közöltem veled,ezen hogyan tudsz változtatni.
febr. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!