Kicsit hülye kérdés lesz, de hogyan tudnék megtalálni egy olyan személyt akiről konkrétan SEMMIT nem tudok, még a nevét sem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ma láttam egy srácot a buszmegállóban és hosszú ideig szemeződtünk.Nagyon szimpatikus volt.NAGYON.Viszont jött a buszom és kénytelen voltam felszállni.:( A srác hátán gitár volt,tehát csupán annyit tudok róla hogy gitározik.Facebookon már a város minden gitár klub tagjainak profilját végignéztem,de sehol..az is lehet hogy nincs is facebookja...Van valami halvány esély hogy megint össefussak vele?2014. máj. 31. 20:18
11/13 anonim válasza:
Ha ott lenne sem merné leszólítani amúgy :D
12/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem merném..de annyira jó lenne látni mégegyszer..nagyon megfogott a tekintetével :| (igen,nyálasan hangzik XD )
2014. máj. 31. 20:30
13/13 anonim válasza:
#4 pontosan
hány tucat alkalommal voltam hasonló helyzetben
ember aztán idővel rájön, hogy mind egyformán hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!