Csajok, ha hosszasan néztek egymás szemébe egy sráccal és a csaj elkezdi csavargatni az egyik hajtincsét, az konkrétan mit jelent?
Így fejezi ki a csaj,hogy bejön neki a srác vagy van vmi több jelentősége is? :)
Egyébként,ti csajok miket szoktatok még alkalmazni ezt leszámítva,hogy felkeltsétek a srác érdeklődését?
Nem tudom én nem szoktam csavargatni a hajam. mindig mosolygok (nem vigyorgok csak egy picit) a szemébe nézek és álltalában elvörösödök bár az arcom szinét nem direktbe váltogatom :) csak mindig rengeteg vér fut az arcomba olyankor (borzasztó)
szoval nem igazán tudok emiatt vonzo lenni a nagy találkozás pillanatában. suinte soha de ez van :)
Így van, sokan csavargatnák a hajukat, többek között a régen bezárt csavargyárban, ami ganz mávag volt. Ott is sokan csavarokat gyártottak és a felvevő piacnak kellett is! El tudták adni!
Ma meg ha megnézed, legfeljebb a Népligetben látsz, hajukat csavargató sétálókat.
Hát ez attól függ. Lehet, hogy egész egyszerűen megszokásból csavargatta a haját - én is szoktam csak úgy -, lehet az is, hogy zavarában/idegességében csavargatta - azt szintén szoktam én is - ,de hogyha közben mélyen a szemedbe nézett (esetleg mosolygott is), akkor nagy rá a valószínűség, hogy flörtölgetett kicsit veled. Ergo, akkor bejössz neki, igen.:)
Ami meg a 2. kérdésedet illeti, ezen kívül lehet a flörtölés jele az is, ha a nyakláncával játszadozik a csaj (ezzel sokszor tudat alatt a keblekre próbáljuk irányítani a figyelmet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!