Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki nem tudna mondani, egy...

Asztalalibomba kérdése:

Valaki nem tudna mondani, egy olyan programot amiben két GIF-et egy képre tudok tenni? Konkrétan egymás alá helyezném őket.

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 22:42
 1/4 TappancsMancs ***** válasza:
Gimp (ingyenes), online free Photoshop.
2013. nov. 11. 23:10
 2/4 tabaki ***** válasza:

Mit jelent a "konkrétan" egymás alá helyezés? Egy képen akarod látni őket, úgy, hogy a kép felső fele az egyik, az alsó a másik? Ezt bármivel megcsinálhatod, akár Painttel is. Az egyik takarja a másikat, úgy, hogy az átlátszó részeken az alsó látszik? Bármelyik réteges szerkesztővel, pl. Gimp, RealWorld Paint, Paint.NET, MyPaint, FireAlpaca, Phoxo, stb. Mozgó gifet szeretnél? Pl. PhotoScape, Gimp, UnFreeze, Microsoft Gif Animator, stb.

[link]

2013. nov. 12. 04:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Paintel próbáltam először, de nem mozogtak utána a képek, pedig ugyan abban a formátumban mentettem el őket.

Gimpben pedig szét szedte a gif képet jpg képekre és nem tudtam egyszerre mozgatni őket

2013. nov. 12. 18:37
 4/4 tabaki ***** válasza:

A Paintet a saját érdekedben felejtst el. Ne a GIF-ekkel kapcsolatban, hanem általában.

A Gimp nem szedi szét a GIF-jeidet (pláne nem jépégékre, Uramatyám! :D), hanem csak külön rétegekre teszi a fázisokat, a Rétegek ablakban még oda is írja, hogy hány ezredmásodpercig vetítendők. GIF-exportáláskor természetesen mozgóképet csinál belőlük, hiszen nem felejted el bejelölni az 'Animációként' checkboxot.

2013. nov. 12. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!