Valaki nem tudna mondani, egy olyan programot amiben két GIF-et egy képre tudok tenni? Konkrétan egymás alá helyezném őket.
Mit jelent a "konkrétan" egymás alá helyezés? Egy képen akarod látni őket, úgy, hogy a kép felső fele az egyik, az alsó a másik? Ezt bármivel megcsinálhatod, akár Painttel is. Az egyik takarja a másikat, úgy, hogy az átlátszó részeken az alsó látszik? Bármelyik réteges szerkesztővel, pl. Gimp, RealWorld Paint, Paint.NET, MyPaint, FireAlpaca, Phoxo, stb. Mozgó gifet szeretnél? Pl. PhotoScape, Gimp, UnFreeze, Microsoft Gif Animator, stb.
Paintel próbáltam először, de nem mozogtak utána a képek, pedig ugyan abban a formátumban mentettem el őket.
Gimpben pedig szét szedte a gif képet jpg képekre és nem tudtam egyszerre mozgatni őket
A Paintet a saját érdekedben felejtst el. Ne a GIF-ekkel kapcsolatban, hanem általában.
A Gimp nem szedi szét a GIF-jeidet (pláne nem jépégékre, Uramatyám! :D), hanem csak külön rétegekre teszi a fázisokat, a Rétegek ablakban még oda is írja, hogy hány ezredmásodpercig vetítendők. GIF-exportáláskor természetesen mozgóképet csinál belőlük, hiszen nem felejted el bejelölni az 'Animációként' checkboxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!