Mivel kelthetném fel a figyelmét, mit mondhatnék neki?
Figyelt kérdés
Tipikus kérdés:
Van egy srác, aki velem jár egy évfolyamba (középsuli) de semmi közös nincs bennünk szerintem. Illetve nem hiszem, csak olyan apróság, hogy szinte 99%ban azonos a zenei ízlésünk, a srác maga nekem abszolút az esetem, és olyan szakon van, amibe profinak mondanám, és nagyon tetszenek amiket csinál és látom. De ugyanakkor meg még soha egy szót sem váltottam vele, nem tudom milyen lehet mint ember,de megismerném, viszont azt szinte biztosnak tartom, hogy én nem vagyok az esete talán semmilyen téren, és ez ugye úgy, hogy nap,mint nap találkozunk eléggé ciki lenne beégnem.. Vélemény? Ötlet?
2014. máj. 30. 23:20
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor egyél.. :D
2014. máj. 30. 23:26
4/4 anonim válasza:
En szerintem mindenfelekeppen kell lenni valamilyen kozos dolognak. Pl: ha van kozos ora, ebedlo, az udvaron - ahol odatudsz menni hozza, valtasz vele par szot, es a abbol ahogyan reagal meg lehet tudni hogy akar-e ismerkedni vagy sem. Semmikep sem egsz le, hiszem nem ugy mesz hozza hogy:"figyi, bejossz nekem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!