Hogyan kelthetném fel egy nálam 1 évvel idősebb rocker srác figyelmét a suliból? Többi lent
Figyelt kérdés
Én 9.es ő 10.es, mindkettőnknek hasonló a zenei és öltözködési ízlése is, van egy közös haverunk a suliba gondoltam rá hogy rajta keresztül megpróbálom megismerni, beszélgetni vele de nem tudom hogyan.. szerintetek?2013. okt. 15. 16:57
1/6 anonim válasza:
ha rocker biztos jár koncertekre, ahol már akkor is beszélhetsz vele ha csak látásból ismered
2/6 anonim válasza:
Menj oda hozzá,és ha van közös érdeklődés,akk van közös téma is! Mondjuk rockerként... öhm,én úgy csajozok,hogy egyszerűen lekapom,oszt lessz ami lessz! :D De ez más tészta...én bunkó vagyok! :D Egyszerűen odalibbensz,szemébe nézel : " Na mivan kcsg?" ... najó nemám! " Szia! Látom te is szereted a rock zenét mi a kedvenc együttesed? " Innentől már úgyis megy a téma tovább :D Sok sikert \m/
3/6 anonim válasza:
igyál tablettàs borokat. azt szeretik.
4/6 anonim válasza:
melleket ki, rövid szoknya, rámászol, nem fog ellenállni neked, ennyi a történet
5/6 dawyd.scream válasza:
A legtisztább az hogy oda mész hozzá és szimplán beszélgetni kezdesz vele. Valami téma mindig jön a szituációhoz. Pl büfé és hogy jó hosszú a sor. Vagy folyosón mondjuk mondod neki hogy jó a ruhája stb. Mindig van valami téma. Lényeg hogy ne haverján keresztül mert az szerintem kicsit béna. jobban értékelné ő is ha bátran oda mész. Ha béjössz neki utána már ő megy oda hozzád, ha meg nem akkor te megpróbáltad
6/6 anonim válasza:
Kezdj el ge*i hangosan üvölteni, h : don't wanna be an american idiot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!