Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszünk egymásnak, de nem...

Tetszünk egymásnak, de nem lépünk előrébb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki pár hónapja tetszik, és egyre jobban szeretem. Együtt járunk nyelvórára és már év eleje óta azt látom rajta, hogy bejövök neki, sokat nézett régebben is, like-olta Facebookon a képemet, nevetett a poénjaimon, hasonlók, de nekem nem jelentett igazán ez semmit, azt gondoltam, hogy jól néz ki, de semmi komoly. Aztán egyik napról a másikra nagyon megtetszett és szerintem már szerelmes vagyok. Mindig sokat nézett, mostanában meg egyre többet és egyre leplezetlenebbül. Volt, hogy mellém ült, mikor nem ült mellettem senki (egyben vannak a padok), meg én is ültem mellé, rám köszönt, mindig nagyon néz, ha találkozunk, meg néha beszéltünk is, de csak röviden, semleges témákról. Facebookon is mindig like-olja azokat a képeket, amiket magamról teszek fel, egyszer elkértem tőle a házit is chaten. Azt mondják, zárkózott típus, és én is látom, hogy visszafogottabb.

Mostanában a haverjai is folyton nevetnek, ha találkozunk, és néznek kettőnkre, nem tudom, mit tudnak, csak engem, vagy őt is...

Múltkor is órán előttem ült, folyton hátrafordult, nézett csomót, ebédlőben 'véletlen' nekiment a székemnek, stb...

Szóval azt mondják, tetszem neki, és szerintem is így van, nekem is nagyon bejön ő, de ilyen visszafogottabb típus és nem nagyon lép, csak finoman jelez. Tudom, hogy ezt nem lehet siettetni, de mindjárt itt a nyár, és én nem bírom ki, ha nem látom 2,5 hónapig... Úgy szeretem!

A barátnőim azt mondják, írjak rá most, vagy nyáron, mások meg, hogy mosolyogjak rá, és tény, hogy én sem mutatom ki annyira, hogy tetszik, holott... de mikor érzem, hogy néz, vagy összeakad a pillantásunk, mindig félek, hogy elpirulok, és nem jön a mosoly... Mit tegyek???

2014. máj. 30. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj neki, nem szégyen az!
2014. máj. 30. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdjetek el beszélgetni! Hogy mit csinál a nyáron, család, hobbi... Nem nagy dolog megszólítani valakit. :) Bátorság!
2014. máj. 30. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam, hogy évfolyamtársam, kilencedikesek vagyunk... Köszi a válaszokat!

Csak én már léptem, mármint, volt, hogy megszólítottam, meg Ő is engem, de én is általában barátnőimmel vagyok, és hát mindig akkor történt valami, mikor egyedül voltam.

És bennem van az is, hogy egyszer élünk, és boldogok lehetnénk együtt, ha valaki lépne, és ez olyan idegesítő...

Szóval nyelvórán én se jelzek annyira, de Facebookon is én írtam rá a lecke miatt, ezt ő is megtehetné, bár félénk srác.

2014. máj. 30. 18:02
 4/5 anonim válasza:

Mi a szrért kell ennyire túlbonyolítani? Már bocsánat.

Főleg hogy ilyen kis apró dolgok nem jelentik azt hogy tetszel neki,akar tőled valamit. Én nap mint nap ülök lány mellé órákon..néha megyek lányokkal moziba,képeket csinálunk,szórakozni megyünk,ha valami baj van megvigasztaljuk egymást.puszi.stb.

És nehogy azt hidd hogy bzi vagyok vagy ilyesmi,mert a lányokat szeretem:D ,és vannak fiú haverok is.de persze velük nem ez van..még szerencse..

de azért drukkulok h sikerüljön..

16/f

2014. máj. 31. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyanilyen problémával küszködök én is. Sajnos :( Igazából szerintem az lenne a legokosabb, ha tényleg elkezdenétek találkozgatni. Mert a nyár baromi hosszú lesz, màrmint ilyen szempontból :)) Tudom, hogy nagyon nagyon nehez, de ha többet szeretnél tőle, muszáj vele dumálnod :) Ha tetszetek egymásnal, visszautasítani NEM fog, hidd el :)) ha egy fiú elmondja a barátainak, akkor azt komolyan is gondolja :))Sok szerencsét, aztán óvszert használjatok ;)
2014. jún. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!