Vannak még olyan lányok, akik nem ezt a túlsminkelt, agyonszolizott, mű nő plázatrendet képviselik, de a maguk módján ugyanakkor szépek? 20/F
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 16:11
1/10 anonim válasza:
ugyan én nem vagyok még felnőtt de nem hinném hogy ezt fogom képviselni én már most a kifinoult dolgokat szeretem 15/l
2/10 anonim válasza:
Vannak bizony, nem is kevesen, és ők is rühellik az általad emlegetett kategóriát. Hogy mi a szép és mi nem, az viszont szubjektív.
3/10 anonim válasza:
Vannak, de manapság nagy az esély arra, hogy ő is nagyképűek vagy éppen hiúak
4/10 anonim válasza:
Biztos,h vannak.Én is ilyen vagyok,de még "kislány":)(az én is ilyen~alatt a smiknélküliségre gondolok)
5/10 anonim válasza:
Khmmm az azért akadnak....nem is kevesen :P 23/L
6/10 anonim válasza:
Sok-sok ilyen lány-nő van.
Tinikoromban is ilyen voltam és most, felnőtt nőként is ilyen vagyok.
Visszafogott smink, soha az életemben nem voltam szoláriumban, soha nem volt műhajam, műkörmöm, ilyesmi, minden az eredeti és az eredeti is volt rajtam, pár évig festettem a hajam, de ma már azt sem. Csinosan öltözködtem mindig is, most is, de nem vittem-viszek soha semmit túlzásba ilyen téren. És soha nem voltak gondjaim a pasiknál, jelenleg is egy évek óta tartó párkapcsolatban vagyok, szóval olyan ronda sem vagyok.:)
7/10 anonim válasza:
Vagyunk sokan, csak a legtöbben mégis a plázacicákat veszik észre. 18/L
8/10 anonim válasza:
én fiuként szeretem a plázapcsákat de a multkor egy olyan ronda nõ akarta sminkkel meg minden szarral eltüntetni a rondaságát hogyaz hihetetlen nyaktól lefele jónõvolt nagyon...
9/10 anonim válasza:
Nincsenek. Nezz korul az utcan csak es kizarolag narancssarga boru, agyonsminkelt csajok vannak. Pasik kozul pedig te vagy az egyetlen normalis. A tobbiek mind ecset feju tomeg cuccokba jaro pawak. Ez van :(
17/L
10/10 anonim válasza:
Erről annyit, hogy őszintén én általában slampos vagyok, mert így neveznek mert nem vagyok allandóan kisminkelve meg nincs ilyen meg olyan frizurám. Nem is igazán vettek számba a pasik, de amint kimeszelem magam és tűsarkút veszek, egyszer nem volt olyan, hogy buliban pl. oda ne jöjjön hozzám vagy 2-3 pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!