Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meddig érdemes várni? (többi...

Meddig érdemes várni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Meddig érdemes várni egy kapcsolattal?13 vagyok tehát nem tervezek semmit, de mégis jó lenne tudni pl nektek hány évesen volt először kapcsolatotok?
2014. máj. 30. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15. De régen volt, istenem... :D
2014. máj. 30. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
15 évesen volt először kapcsolatom, te még bőven ráérsz ilyenekkel foglalkozni
2014. máj. 30. 12:54
 3/11 anonim válasza:
13 évesen volt, korán érő típus voltam. :D
2014. máj. 30. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:

13-14 évesen még csak "jártunk".. séta, puszi, csók.. afféle gyerekszerelem..

Az első igazi kapcsolat 16 éves koromig váratott magára, itt már szüleivel is találkoztam, hétvégére is terveztünk közös programot, nyaralást.

2014. máj. 30. 12:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

2.kommentelőnek írom:Nem foglalkozom ezekkel sokat, de van akinek az osztályban van kapcsolata.Szerintem nagyon korai és nem is érzem magamat érettnek egy kapcsolatra.Amúgy kösz a választ.

2014. máj. 30. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
14 évesen, de abban az időben még csak beszélgettünk, játszottunk, moziba, állatkertbe és fagyizni jártunk.....hát, az se mostanság volt :)
2014. máj. 30. 13:00
 7/11 anonim válasza:
3-as vagyok, akinek 13 évesen volt kapcsolata. Nekem komoly kapcsolat volt, "minden téren", ha értitek.. Igaz, hogy a fiú idősebb volt kicsit(19), mint én. Ahogy írtam korán érő típus voltam, mint külsőre, mint belsőre.
2014. máj. 30. 13:23
 8/11 anonim válasza:

Na figyelj pont ezen gondolkoztam én is a te korodban. A lényeg az hogy nem kell megfelelni azoknak a normáknak amik azt mondják ki hogy feltétlen kell lennie fiú lány kapcsolatnak(olyankor). Nálunk is és mindenhol voltak /lesznek olyan srácok akiknek van barátnőjük sokkal fiatalabbon, de egyik kapcsolat amiről én tudok sem volt annyira komoly hogy egy hét/hónapnál tovább tartson. Egy csaj marha sok törődéssel jár és ha csak azért barátkozol vele hogy legyen csajod akkor felesleges, csak akkor csajozz amikor van valaki aki annyira tetszik hogy többet töltenél vele időt mint egyedül. Persze vannak kivételek azok nagyon ritkák, amikor 13 évesen meglátod azt aki mellett meghalsz, de ez azért kissé tündérmesébe illő.Nekem kb 7-14éves koromig volt egy barátnőm végig és igy visszagondolva kb annyira érte meg az egész hogy most elmondhatom hogy volt barátnőm... (nem ezzel dicsekszem nehogy félre értsetek, de azért mégis jó érzés az amikor megkérdezik, hogy volt e barátnőd és mondhatod h igen, ez olyan saját fetish ne is foglalkozzatok vele) Szóval a lényeg az hogy soha nem gáz ha nincs barátnőd, inkább legyen egy egész életedben akivel tényleg jól megvagytok, mint 50 akik csak azért voltak mert másoknak is voltak barátnői szóval neked is kellettek. Remélem tudtam segíteni, ha valaki belémköt visszakötök :P (tuti lesz mert irtam hülyeséget)

Még annyit hogy akkoriban énis bántam hogy csak fiú haverjaim vannak de igy visszagondolva velük sokkal szebb emlékek maradtak meg, mert mégiscsak tesókkal lehet a legjobban hülyülni:P

2014. máj. 30. 15:58
 9/11 A kérdező kommentje:
8 válaszolónak:Kösz a választ, de félreértettél.Engem nem zavar, hogy nincs barátnőm.
2014. máj. 30. 16:56
 10/11 anonim válasza:
Hát a kérdés az volt meddig érdemes várni, én emg azt próbáltam elmagyarázni, hogy addig amig be nem jön egy csaj annyira, hogy inkább vele vagy mint egyedül. Előtte csak azért hogy legyen barátnőd nem érdemes elkapkodni.
2014. máj. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!