Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon tetszethem neki?

Vajon tetszethem neki?

Figyelt kérdés
Felszállt egy tök jó csaj a buszra kb 17-18 éves lehetett ,nem volt nagy tömeg de kihasználtam amit lehetett.Egyből oda mentem mögé és odasímítottam magam hozzá természetesen hátulról de nem nagyon törődött vele pedig teljesen oda símultan hozzá és még az újjaimmal meg is bökdöstem a fenekét (persze finoman).Miután leszálltam akkor meg elmnet onnan.Ezt minek vehetem?

2014. máj. 30. 10:28
1 2
 11/12 perfect li(f)e válasza:

Létezik olyan,hogy intimszféra...tudod, oda nem szokás beengedni akárkit,csak azért mert "normálisan néz ki"...Valószínűleg szegény nem tudta mit lépjen.Felteszem hátul nincs szeme, azt se láthatta,hogy ki áll mögötte.

Most szerencséd volt...aki nálam ilyennel próbálkozott, az egy pofonnal távozott.

2014. máj. 30. 11:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Itt olvasva a kommenteket tényleg elég nagy bátorságom lehetett úgy gondolom 10-ből 8 csaj tuti megütne :D
2014. máj. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!