Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri a távkapcsolat egy...

Megéri a távkapcsolat egy némettel? 17L

Figyelt kérdés
Bátyám Németországban él, és karácsonyi szünetben voltam nála. Ott ismertem meg egy nagyon kedves német srácot. Vicces volt mert sok mindent tudok németül, de azóta mióta beszélünk belejöttem :D Nagyon tetszett mind külsőre, mind belsőre, mondhatni beleszerettem, pedig ez nem jellemző rám. Azóta is sokat beszélünk, skypeolunk sbt, mindig mondja hogy hiányzom neki, bókol stb. Nyáron megyek ki megint, és felvetette, hogy lehetne komolyabb is köztünk. de van ennek értelme? Úgy értem mégiscsak több mint 1000 km választ el minket. A barátnőimtől is próbáltam tanácsot kérni, de ők is azt mondták hagyjam. Szerintetek?
2014. máj. 29. 19:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

* nem sok mindent tudok németül.

Bocsánat :D

2014. máj. 29. 19:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy vietnámival még csak csak, de némettel...hááát nem tudom:S
2014. máj. 29. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon szeretitek egymást akkor meg kell próbálni. Ha egy-két évet kibírtok így utána összeköltözhettek és minden jó ha jó a vége :)
2014. máj. 29. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
17 évesen semmilyen távkapcsolat nem éri meg, csak pazarolod a fiatalságod.
 5/13 anonim ***** válasza:
Hagyjad.
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz jól németül, akkor baromság az egész.
2014. máj. 29. 19:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Angolul beszélünk főleg, de kezdek belejönni a németbe is, csak eddig nem volt rá motivációm. :)
2014. máj. 29. 19:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőidre nem hallgatsz akkor mi hiába próbálunk lebeszélni, h ez nem helyes.
2014. máj. 29. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nem a legideálisabb kapcsolat, ezért is kérdezem itt, hogy mások hogyan látják. Bennem is felmerültek ezek a kérdések, hogy fiatal vagyok, nagy a távolság, még minimum két évig suliba járok...stb
2014. máj. 29. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:

TNe várj rá. Pár hónappal ezelőtt megismertem egy német fiút, aki a cdaládjával magyarba költözött. Most vissza kellett menniük, mert megdzűnt a munkahely, ahol az apja dolgozott. Kint van németben és már mióta rám sem írt. Egész rossz érzés, hogy nem törődik velem, amikor azt mondta, hogy "szeret". Nagyon nem éri meg!! Már kezdem azt hinni, hogy csak szórakozott velem. Mióta sírok, de már úgyis érzem, hogy soha többet nem fogunk beszélni. Nem akar engem.

15/L

2014. máj. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!