Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is csak azért...

Szerintetek is csak azért engedte meg ezeket a dolgokat ez a lány, mert nincs más fiú, akinek kellene, én csak egy tartalék lennék neki?

Figyelt kérdés
Eddig minden lány, akinél bepróbálkoztam rondának nevezett vagy, ha nem is modnta ki, de látta, hogy nem tart vonzónak engem. Nem rég egy csajal találkoztam, aztán ölelkeztünk és megcsókoltam és nem ellenkezett, elég fura és hihetetlen, mindent megengedett a tapiban is, bár néha rám szólt, hogy elég rossz vagyok. De amúgy a csaj bomba jó testű, csak az arca nem vonzó, úgy vettem észre, hogy nincsenek is fiú rajongói, de a testére már modntak jókat mások is állítása szerint. Mondjuk ezt el is hiszem. :D Na a baj, hogy egyáltalán nem vonz arcra a lány, de a teste az jó, farokállító azt tapasztaltam. De én ugye ronda fiú vagyok minden lány szerint, ő az első, aki testileg is közel engedett magához, ami nagyon fura és gyanús nekem. Az a baj, hogy azok a lányok, akik arcra is bejönnek mind rondának neveznek vagy észr sem vesznek esélyt sem adnak még egy randira sem, se ismerkedésre.

2014. máj. 29. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy én vagyok médium, vagy ez a kérdés már volt
2014. máj. 29. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Adj egy esélyt kettőtöknek, ismerjétek meg egymást és ha müködik köztetek a vonzalom és engedi is akkor meg élj a lehetőséggel. Még ha nem is tervezi egyikötök se hogy hosszutávu lesz, akkor is jó dolog egy ilyen kapcsolatba is tapasztalatokat szerezni. Ne hogy kihagyd.. Legyél vele kedves, beszélgessetek is, találkozzatok ismerd meg, közben meg majd alakul. Másoknak a véleményére egyáltalán ne adj, lehet az irigységből is (neki nem jön össze egy kapcsolat nehogy neked összejöjjön, stb..) ha belőled valamilyen téren is kellemes érzést vált ki akkor ki ne hagyjad.
2014. máj. 29. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Most jól értem, hogy eddig senkivel nem jött össze, de az egyik legjobb alkalmadat meg elszalasztanád?

Gratulálok.

2014. máj. 29. 20:16
 4/4 anonim válasza:
Helyesíràsi szótàr mikor volt utoljàra a közeledben?
2014. máj. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!