Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki beszélgetni? 20/L

Valaki beszélgetni? 20/L

Figyelt kérdés

Valaki olyan aki jól is néz ki és NORMÁLIS mellé!

Az írjon.:D

2014. máj. 29. 17:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak normáim, de nem biztos, hogy a kettő találkozik..
2014. máj. 29. 17:01
 2/22 anonim ***** válasza:
Jól nézek ki, de nincs szükségem olyanra, aki ezt kritériumként kitűzi, sajnálom ^^
2014. máj. 29. 17:02
 3/22 anonim ***** válasza:
riban.c! Ezt neked,egy ronda sractol :)
2014. máj. 29. 17:02
 4/22 anonim ***** válasza:
És te mit mutatsz fel? Mert a pár leírt szavad alapján felszínes vagy, mint állat
2014. máj. 29. 17:04
 5/22 anonim ***** válasza:
A Normális mit takar?
2014. máj. 29. 17:04
 6/22 anonim ***** válasza:
Mind a normális, mind a jól néz ki szubjektív, a kérésed értelmetlen.
2014. máj. 29. 17:07
 7/22 Johny88 ***** válasza:
Mondjuk az, hogy hogy is nézünk ki nem értem miben változtatna azon hogy ha beszélgetni szeretnél valakivel. Ha esetleg az ember nem üti meg a többség elvárását akkor azzal már nem is állsz szóba!? (Érdekes) Kíváncsi lennék milyen kritériumaid vannak még az emberek felé. De ha tényleg csak beszélgetni szeretnél, akkor írhatsz. 25/F
2014. máj. 29. 17:10
 8/22 A kérdező kommentje:

Akinek nem tetszik, annak köszönöm de tovább léphet.:)

Egyáltalán nemérdekelnek a kritizálások, meg a riban*ozások olyantól aki NEM ISMER! Az ilyennek csók:*

És miért olyan nagy baj, hogy odaírtam nézzen ki jól? Ti talán ismerkedtek olyannak, aki nem felel meg a ti ideálotoknak?:D mert akkor én kérek bocsánatot!

És mellé tettem, hogy legyen normális. Ami azt tükrözi hogy nelegyek a mai tipikus emberkékhez hasonló!

2014. máj. 29. 17:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Írj te. :P
2014. máj. 29. 17:15
 10/22 Johny88 ***** válasza:
Nekem mondjuk mindegy, hogy is néz ki azon illető akivel neten vagy a való életben beszélgetek. Ha értelmes, normális és tényleg el lehet vele beszélgetni akkor miért ne! Gondolom te se nyomatsz ágytornát minden ismerősöddel, hogy tetszenek neked! Vagy hát kitudja. Hisz te mondtad nem ismerünk! Na szevasz
2014. máj. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!