Jeff the System kérdése:
Van emo akivel tudnék beszélgetni?
Figyelt kérdés
15/f vagyok és nem ebből a stílusból csak jobban meg akarom ismerni.egyébként meg sajnos a sok kislány azt se tudja mit jelent ez az egész ,na tőlük hányni tudnék ,de ne jöjjön le annak aki ezt olvassa és egy dühös kommentet akarna írni az,hogy minden emo,,s" vagdossa magát mindig feketében jár és a vasalt haja a bokájáig ér ahonnan kivillan a rózsaszín converse.2014. máj. 28. 21:16
1/8 anonim válasza:
Én emo lennék,ha értelmes vagy,és nem hülyeemoshimringyózol le meg minden,akkor beszélhetünk
2/8 A kérdező kommentje:
Dehogy is
2014. máj. 28. 23:04
3/8 anonim válasza:
Úgy imádom, hogy az ilyen kérdésekre jött válasz 90%-a: " kihaltak" v hogy " vannak még?" :D
am. ha szeretnél írhatsz :)
17/emoboy
4/8 anonim válasza:
vááááá csoda most ehhez a kérdéshez kivételesen senki se írta ide, hogy ,,az emok már felvagdosták a nyakukat is"
Amúgy írhatsz ha szeretnél....13/l
5/8 anonim válasza:
Inkább Goth vagyok:) de ha akarsz írj:) 15/L
6/8 deak bogi válasza:
Emo vagyok, s ha van valami nyugodtan irhatsz...
13/L
7/8 anonim válasza:
Veletlen kitoroltem az uzid:( pls írj ujra :(xd
8/8 anonim válasza:
Írhatsz ha gondolod😄 15/L (Ire/Tolerance emo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!