Fiúk nektek a göndör esetleg hullámos vagy az egyenes haj jön be?
Figyelt kérdés
Alapbol hullàmos a hajam nehàny tincs göndör és az ismeroseim szerint szép meg tök sok osztàlytàrsam akar olyan hajat mint ami nekem van de én most a fiuk vàlaszàra lennék kivàncsi2014. máj. 28. 15:06
1/7 anonim válasza:
Legyen hosszabb és fekete.:) az már mindegy hullamos vagy egyenes. de nem a haj a legfontosabb.
2/7 anonim válasza:
Függ az egyéniségedtől, a megjelenésedtől. Alapjában vidám, szexi a göndör haj.
3/7 anonim válasza:
Nekem mindegy! csak lehessen beletúrni
4/7 anonim válasza:
Hatalmas, szoke gondor sorenyem van es a pasik nagyreszt odavannak erte. Pesten vagyok az idom 80%-aban es eleg gyakran szoktak leszolitani, majd a hajam az elso tema, szooval csak kulonlegesebb ez a nagy soreny, mint a tobbi. :) 21L
6/7 anonim válasza:
és és és
kinek melyik áll jól/milyen alapból.
7/7 anonim válasza:
Sok függ attól, hogy milyen az arca, mi illik hozzá.
Nekem ez a "sorrendem."
Szőke, fekete, barna, (vörös általában -90%- nem jön be.)
A teljesen egyenes nálam viszi a pálmát, ha illik az arcához, akkor a göndör is jó, de ha erőltetve van, akkor az nagyon nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!