A csendesebb fiúk megijednek a nyíltabb lányoktól?
Figyelt kérdés
Elég sokat tudok dumálni, nyílt vagyok persze bizonyos határokon belül. Elijeszthetem így a csendesebb pasit akivel ismerkedem? Csipkelődni is szeretek.2014. máj. 28. 14:28
1/10 anonim válasza:
Nekem nem gond az, ha a lány sokat beszél, így legalább nem nekem kell beszélnem, és nem is ülünk néma csendben egymással.
2/10 anonim válasza:
Nem ,csendes vagyok én is nem tudsz elijeszteni
3/10 anonim válasza:
Tudd meg mik a határai és mehet, szerintem jót tesz neki ha látja h te milyen laza vagy és ki mersz kapcsolni, nem feszengsz. Ezáltal ő is szabadabbnak érzi majd magát látja h te is ember vagy... oldódik a feszkó! Vágj bele, de azért ne legyél tapintatlan ha már tudod h ő nem olyan elsőre mint te.
4/10 anonim válasza:
Ha már annyit beszél a nő hogy belefájdul a fejem akkor bezárom a szekrénybe és slussz. Nem tudom, ez annak minősül hogy csendes fiú vagyok?
Legtöbbje bealszik mert azt hiszi éjjel van, de az elvetemültebbje még a szekrény mélyéről is hadovál tovább.
Mondjuk a csipkelődést nem tudom hogy reagálnám le.
5/10 anonim válasza:
Nem gond, csak ne rohand le őt.
6/10 anonim válasza:
Én például csendes vagyok, de engem leginkább csak a hülyeséggel lehet elüldözni :D
Ne ess bele abba a hibába, hogy a csendességet a tutyimutyisággal azonosítod ;)
8/10 A kérdező kommentje:
Azért ezt a sokat beszélek dolgot ne úgy képzeljétek el hogy csak hülyeségekről beszélek, meg idiótán röhögök... :D
2014. máj. 28. 19:16
9/10 anonim válasza:
Én is viszonylag csendesebb vagyok, de eddig mindig nyílt, sokat beszélő barátnőim voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!