Csajok nektek milyen egy ideális randi?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 13:41
1/9 anonim válasza:
Vidámpark. A kávézóba beülős randi unalmas, még akkor is, ha szép. Pörögni akarok. Ha nem lehetséges, akkor tábortűz, fűvel.
3/9 anonim válasza:
#2 És? Még nem lehet az az ideális randi helyszín? Mivel nálunk nincs, ezért nem is vehetem számításba?
4/9 anonim válasza:
De mindenképpen, ha nincs akkor érdemes számításba venni, retikül-logika.
Igy nem lesz pasid. Szegény vinne randizni, te meg olyan helyre akarsz menni ami nincs is.
- Hova szeretnél menni?
- Vidám parkba.
- De olyan nincs is..
- Oldd meg!
5/9 anonim válasza:
Nem kell észt osztani. Tudom, hogy nincs. És nem várom el, hogy olyan helyre vigyen el, ami nincs. Én csupán a kérdésre adtam választ. A kulcsszó pedig az "ideális".
6/9 anonim válasza:
Nyugodt, kellemes helyszín, ahol lehet beszélgetni.
Mozi/színház elsőre kizárva, ott nem tudtok beszélgetni...
Szerintem a kávézó/cukrászda vagy valamilyen szép park a legjobb helyszín, akkor is, ha ez a szokványos.
Ha aktívabbak vagytok, akkor jó a közös kirándulás, sport, stb.
7/9 anonim válasza:
Ja, ilyen alapon akkor én meg 3 mellüt szeretnék. Tudom, hogy nincs, de ideális.
8/9 anonim válasza:
Amit csak akarsz.
(Látod, megy ez. Belepofázás nélkül.)
9/9 anonim válasza:
Menyünk betonozni a k@rva vidámparkba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!