Ha beleszerettem egy csajba akinél már valószínű semmi esélyem, attól még beleszerethetek egy másik nőbe?
Figyelt kérdés
van egy csaj akivel ismerkedtem, volt csók és teljesen jól alakult minden, aztán úgy alakult hogy el kellett válnunk mert nem azonos térben léteztünk :) így aztán kitalálta hogy legyünk csak barátok mert jobb az így most, de mikor már találkozhatnánk akkor már nem nagyon akar, és egyre távolodunk egymástól, én elfogadom hogy mivel csak írásban kommunikáltunk vagy fél évig így megszünt a vonzalma irántam, lehet talált már valakit, de azthiszem az csak könnyítené azt hogy elengedjem magamban, szóval ha megismerkedem egy másik nővel lehet hogy beleszeretek vagy csak akkor ha már nem vonzódom így ehez az előzőhöz, persze az "igazinak" érzem a csajt akinél esélytelen vagyok talán, és még hátha találkozunk és akkor kiderül hogy hogy tekint rám, de nagyon csekély szinte semmmi esélyt nem látok arra hogy legyen még ebből valami, szóval hogy feledhetném el őt, hogy egyszer legalább az életben boldog lehessek valakivel? :) 21f minden választ és hozzászólást előre köszönök és megy értük a zöld kéz :)2014. máj. 28. 08:21
1/2 anonim válasza:
Egyszerűen elfelejted egy másik nővel akit jobban szeretsz, persze nem anyukáddal :D, de a viccet félre téve szerintem keress egy másik lányt
2/2 A kérdező kommentje:
csak az ismerkedés sem olyan amikor az a lány jár a fejemben, pedig tudom hogy el kéne felejteni és ezen vagyok de valahogy nem megy , amugy értékelem a poént :D
2014. máj. 28. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!