Fiú és lány között kialakulhat nagyon szoros barátság
friendzone nélkül?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen mi is az a friendzone? Lehet, hogy félreértelmezem!
Nekem van egy kedves hölgy ismerősöm akivel közel kerültünk egymáshoz. Abszolút azzal a céllal közeledtem felé, hogy barátok legyünk, de úgy érzem, hogy egyre jobban vonzódom hozzá, annak ellenére, hogy nem az esetem. Ezt már közöltem is vele, de közölte, hogy neki nincs szükséges kapcsolatra egyenlőre, de esze ágában sincs megszakítani a jelenlegi kapcsolatunkat, mert szimpi vagyok neki. Most ez friendzone?
Kialakulhat barátság lány és fiú között de ez friendzone amit leírtál
2014. máj. 28. 08:24
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom... én még nem találkozta ilyennel. Ha NAGYON szoros barátságban voltam egy fiúval, akkor vagy én, vagy titokban ő érzett többet.
2014. máj. 28. 08:28
3/9 A kérdező kommentje:
De ez nem csak akkor lenne friendzone, ha kihasználna? Nem érzem úgy, hogy kihasznál. A friendzone mennyire gáz?
2014. máj. 28. 08:33
4/9 anonim válasza:
a barátságzóna a barátság. akkor van gond ha vonzódsz. ez a te problémád! magadból csináltál hülyét
2014. máj. 28. 09:15
5/9 anonim válasza:
Most, hogy kitárgyaltátok a kérdést, leírhatom, hogy a sorozatgyilkos vág egyenlőre, amire te gondolsz, az az egyelőre. :)
2014. máj. 28. 09:22
6/9 A kérdező kommentje:
Nem egészen értelek :DD
2014. máj. 28. 11:16
7/9 anonim válasza:
nyelvtani hibára utal
2014. máj. 28. 11:41
8/9 anonim válasza:
Az egyenlőre és az egyelőre két különböző szó. Az első azt jelenti, hogy valamit egyenlő darabokra vágnak pl, a másik pedig időhatározó: egyelőre nem érek rá, pl.
2014. máj. 29. 15:10
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy kialakulhat. Pl akkor is, ha mindkettőnek meg van a maga kapcsolata és nem néznek úgy egymásra, de kedvelik egymást és sok mindent meg is tudnak beszélni egymással. Sztem friendzone az az, amikor az egyiknek nem közömbös a másik. Nekem is van fiú haverom, aki imádja a barátnőjét és nem úgy tekint rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!