Előfordult már valakivel, hogy egy idegen lány odament hozzá megkérdezni, hogy aludhat-e nála, mert nem tud aznap hazautazni és nincs hol maradnia?
Figyelt kérdés
Megengednétek egy teljesen ismeretlennek?2014. máj. 28. 00:51
11/17 anonim válasza:
Nezzetek meg a Motelt. Jo pelda arra hogy ha valami tul szep hogy igaz legyen az nem igaz.:)
12/17 anonim válasza:
Én lányként csak egy olyan sráctól kérdeztem ilyesmit, akivel előtte egy bulin már kavartunk, és más jellegű üzenet volt mögötte.
13/17 anonim válasza:
Egyszer volt hasonlo eset de nem egeszen ilyen..Tarsasagab voltunk es az egyik lany az ido elszallt es lekeste az utolso buszt.. ott allat es nem volt hogy haza mennie Megkerdezett hogy valakinel megszallaht ejszakara en egeydul voltam fiu a tobbieknek ott volt a baratnojuk azok mind ellenkezetk nehogy mar egy csaj aludjon a hapsijuknal...Nekemis volt baratnom aki nem volt ott.. Mondtam ha akarja ott aludhat nallaunk kulon szobaban esteleg anaym szobajaban de nem egyutt mert abbol hancur lehet es azt nem akarom mert van stabil baratnom...Orult neki mert igy jo csak ne kelljen ejszka a parkab lennie.. aztan eljott hozzank..este vacsora majd megmuatttam hol afurdo szoba furodjon adtam egy nagy kinyult polot abban alhat es en menetm a szobamba aludni ...hajnaltajt bejott hozzam es meztelenul bebujt az agyamba mellem ...na ettol feletm persze begerjedtem egy kicsit ellenkeztem de leszopott es en tehetetlen voltam..aztan hatalmas dugas volt ...reggel minth asemmi nem lett volna anyam megkinalta reggelivel en elmentem koran mert dolgozni kellett mennem nem talakoztunk ..ennyi volt nem lattam sokaig...aztan az egyik baratommal osszefutottam akikkerdezte hogy te az a lany a vegen ott aludta nallad mert hallotta hogy nem volt hova mennie..Mondtam hogy ja segitettem neki ..erre beszolt hogy vele jart de remelli nem volt semmi mas koztunk mert neki a baratnoje es aht nagyon szeretei..en leforrazva ereztem magam mert ugye csak kikezdett velem...es nem akartam kellemetlenseget a masik fiunak...Aztan alany elekzdett keresgelni enegem tobbszor is en meg megmondtam neki hogy nem szep amit csianal a masik fiuval...Azt mondt hogy amit nem tudunk az nem faj nekem sem kell feleslegeseen errol beszelnum de ott lahat megint ma este nallam? mondtam nem mert ebbeol jo nem lessz...aztan beszolt hopgy mit szolnak ha terhes lenne tollem es meg akarna tartani..Azt hittem rosszul hallok... ugyan hasznaltunk ovszert de bloffoltem neki hogy ha ha tollem nem mert en meddo vagyok es a gumit is csak az o kedveert vettem fel szoval rossz heleyn probalkozik... erre element es nem is lattam tobet..a bartaom kesobb hallaottam ott hagyta mert volt valami nezet eleterese a lannayl soha nem tudtam megt miert es mindig fostam hogy megtudta hogy volatm acsajaval... Nagy leceke volt hogy ilyen kapcsolatnak jo vege nem lehet foleg hogy fostam hogy a vegen meg ram veri a gyereket..mert csak hazudtam hogy elijjesszem mert nem volt igaz hogy meddo vagyok...azota mar van gyerekem is es boltodg hazassagab vagyok evekota..De ez sokszor eszembe jut hogy egy ott lavas megvalltoztathatja az egesz eletet ha nem vigyaz az ember..
14/17 anonim válasza:
Nálam is megtörtént. Egyszer találkoztam a lánnyal, s rá egy-két hónapra este tízkor becsengetett pont ezzel a dumával.
Hm... nos én az előttem szólóval ellentétben azért tettem lépéseket az este eredményessé tételére, s így is lett. De ennyi. Reggel elegáns voltam, mert még haza is vittem. De ennyi volt a kapcsolatunk.
15/17 anonim válasza:
Nelunk volt egy gyonyoru felroma lany a telepen. Mostohaapaval, rossz csaladi hatterrel. Gyulolt otthon aludni. Aludt o barmelyik fiunal, csak tudjon.
Csomoan ki is hasznaltak...
16/17 A kérdező kommentje:
És ezek mind késő este történtek?
2014. máj. 28. 10:05
17/17 anonim válasza:
A Keso este alltalaban kora este kezdodik nem sokkal a delutan elmulasa utan..utanna megy at keso estebe ami megmagyarazza az ott alavasra a lehetosget mert nem arrol volt szo hogy egy delutani sziesztara ugorjon be a holgy ..Yaa szoval az alkalom szuli a tolvajt es igy szokta aktualitasat veszteni hogy napkozben senki nem akar ott aludni valahol ha csak azzal nem jon hogy te fugyuszoljal atjovok delelott es leszoplak te utanna megdugsz es en utanna elhuzok... Szoval vagy tervszeruen alakul hogy a holgy dugni akar vagy csak veletlenul alakul ugy mert ott alszik es hat vagy gondolja hogy a kellemest a hasznossal vagy hogy ugy van vele hogy ez bele is fer es dugassal fizet. vagy leszopom neki is benne van a rezsiben a viz es a aram hasznalatra fizetes gyanant cserebe meg megdughat . De nem hiszem hogy ez az eredeti inditek van hogy ugy alakul aztan Isten neki fakereszt ahogy az elozo polgar is emlitette .bejott kolcsonos kielegites nemi uton megtortent mindket reszrol aztan reggel haza vitte es kessz....semmi utomunka vagy haverkodas randevu...nem keresik egymast csak egy parazna este volt annyi...Ha nagyobb durranas lette volna es erzelmek is lettek volna akkor az egyik fel kereste volna a masikat de odaig nem jutottak mert volt mar jobb is cimmel nem volt igeny a tovabbi kapcsolatra ...minden vonat uatan jon masik semmirol senki nem maradt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!