Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fontos, hogy egy...

Mennyire fontos, hogy egy nőnek legyen humora?

Figyelt kérdés
Férfiként igényled-e, hogy valamilyen humora legyen a párodnak? Vagy egyáltalán nem bánod, ha nincs?

2014. máj. 27. 13:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát azért legyen. Nem tudnék olyannal lenni aki egy viccen se röhög.
2014. máj. 27. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Fontos
2014. máj. 27. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen
2014. máj. 27. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a humorérzékre gondolsz. Elég fontos, de ha nincs, akkor nincs.
2014. máj. 27. 13:40
 5/12 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Eléggé lényeges. Nem kell, hogy állandóan röhögjön mindenen, az se baj, ha nem tud megnevettetni, de ne üljön fapofával, ha valami vicceset mondok. (Tudom, meglepő, de néha szoktam.. :D)
2014. máj. 27. 13:41
 6/12 anonim válasza:
91%

Mínusz szavazatokért jöttem, ezért igazat mondok. A férfiak általában azt szeretik, ha hallgat és érti a humort egy nő, de azt nem szeretik és nem értékelik, ha a nő mondja a vicceset. Általában véve a férfiak nem szeretik ha okosabb náluk a nő. A Mensa Hungariqa tagokról olvastam valahol, hogy a női tagok szeretnek belülről párt választani, de a férfiak kívülről szoktak. Ez is csak egy sztereotípia, nem tudom hány százalékára igaz a férfiaknak, de elég gyökerek tudnak lenni. Végig se hagyják sokszor, hogy elmondjon valamit egy nő, meg nem nevetnek a vicceiken, hogy elbátortalanítsák, meg eleve elvárják, hogy a nő szigorú szabályok közepette mondjon bármit, bezzeg a férfiak nyugodtan a legundorítóbb dolgokról is mesélhetnek viccet.

Nekem tetszik ha egy nő okos, vicces, valamennyire magamon is észrevettem a fenti tünetek egy részét, de orvosolni próbálom. Próbálok figyelni a nők mondandójára is, meg a nagyon feminista nőket is elfogadni, meg nem csak a szép nőknek a viccein nevetni.

25F

2014. máj. 27. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyen egy nőnek humora. De nem jobb mint a vele egy légtérben tartózkodó pasiknak.

Osztom az előttem lévő gondolat menetét. Én is észrevettem, habár sokszor kaptam bókot azért, hogy jó a humorérzékem, mégis egyes férfiak hiúságát mintha sérteném, amit onnan veszek észre, hogy a vicceimen/beszólásaimon sose nevet úgy, és nem is figyel úgy arra amit mondok.

Fura dolog a női humor, és nehéz eltalálni, elmagyarázni, mi az ami még jól áll.

2014. máj. 27. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
6-os válaszoló, te értelmesebb vagy, mint a soviniszta férfiak együttvéve. Ilyen intelligens, nyitott véleményt ritkán olvasni. A mensás pasasokról meg megvan a véleményem. IQra verni magunkat kúhrva gáz. De hajrá csajok, viccelődjetek csak, nem baj, ha nem nevetnek rajta. Sértődjenek csak meg a kis phocsök. :-)
2014. máj. 27. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

A jó humorérzék és az "okosság" nem szükségszerzűen járnak együtt, tehát nem lehet általánosan azt mondani, hogy a pasik azért nem szeretik a jó humoérzékkel megáldott nőket, mert azok egyben így okosabbak is.

Szerintem egyébként nagyon fontos. Ha egy nő maga is tud szellemes lenni, az mérföldes ugrás bármihez képest. Ha valakinek abszolút nincsen, az kizáró ok.

2014. máj. 27. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Egyszer az egyik tanárnőm az egyetemen mondott egy olyan viccet, amiben semmi vicces sem volt, de az teremben mindenki elkezdett röhögni. Gondolom, hogy a röhögők csak azért röhögtek mert eleget akartak tenni a tanárnő hiúságának. Én több ok miatt nem kacagtam: először is, mert semmi vicces sem volt abban a viccben, másodszor azért mert én nem szoktak soha kacagni, még akkor sem ha tényleg normális viccet hallok. A tanárnőm rögtön kiszúrt engem, és odajött hozzám, és azt kérdezte tőlem:

- Tudod, hogy hogy milyen az az ember, akiknek nincs humorérzéke?

Várt egy kicsit, majd válaszolt a saját kérdésére:

- bu-gyu-ta.

.....

Eléggé rosszul esett. Később mondták nekem a csoporttársaim, hogy ők sem találták viccesnek amit a tanárnő mondott, de illik nevetni ha valaki viccet mond.

2014. máj. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!