Itt gyakorin miért van ennyi retardált ember? :D
16 évesen minek nyomulsz a szex kategóriában? Olyan embereket fogsz bevonzani ahogy viselkedsz. Ha továbbra is ilyen leszel, ne várj normális pasikat. Ha meg komolyabban gondolkodsz majd és kerülöd a perverzeket és csak a figyelmesebbekre koncentrálsz akkor jobbak lesznek körülötted.
Szal ne lepődj meg ha ilyen pasikat vonzol, mert így viselkedsz =/ mint ahogy írták előttem is, te is furán gondolkozol.
Amúgy vannak normálisok is gyikon csak a hülyék ugye hangosabbak és többször idegesítik az embert a hülyeségeikkel.
Egy normális ember tud normális embereket találni ezen az oldalon... én nagy rész ilyeneket találtam. Ez lehet azért is mert normális, tényleg érdemi kérdésekben próbálok/segíteni válaszolni és én is normális kérdéseket szoktam feltenni...
Amúgy azért van ennyi retard mert van aki szándékosan hülyeségeket írkálni jön ide fel. Azt hiszi hogy ez vicces és neki biztosan az. Meg nagy ritkán nekünk is:)
Ha megfigyeled valahol mindig összefújja a szemetet a szél.
Ez az oldal ismerkedésre nem alkalmas.
Én egy tök jól kinéző felnőtt nő vagyok, 36 éves. Szívesen barátkoznék veled, ha te is jól nézel ki.
Van sportkocsim, jó cuccaim, satöbbi.
Ha nem zavar a korkülönbség, elmehetnénk erre-arra, jókat hülyülhetnénk.
Abszolút nem lennék bunkó veled, sőt, a kis hamvas punсikádat is úgy kilefetyelném, mint a huzat.
Ha érdekel, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!