Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire befolyásol a választá...

Mennyire befolyásol a választásodban az illető hangja?

Figyelt kérdés

Milyen hangokat szeretsz? Elsősorban lányokhoz szól a kérdés, de fiúk is írhatnak :)

Ma hallottam az egyik "kiszemelt" egyedet beszélni (aula másik végéről látom általában), valahogy annyira nem illett hozzá a hangja... nem ilyennek képzeltem :D

2014. máj. 26. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
igazából ne legyen egy lánynak férfias hangja és ne legyen vinnyogós a kettő között ok :D
2014. máj. 26. 21:23
 2/9 Morozov válasza:
Hát..ha egy lánynak nagyon visítozó, vagy férfias hangja van, az egy elég nagy rosszpont nálam :D
2014. máj. 26. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem az érzéki mély férfihangot.
2014. máj. 26. 21:25
 4/9 anonim válasza:
Legyen kellemesen mély hangja. Kellemesen azt értem, hogy nem dörmögős. Vagy ha nem is annyira mély, akkor inkább karakteres. De mindenféleképpen határozott.
2014. máj. 27. 02:53
 5/9 anonim ***** válasza:
én hallottam már fiút ilyen meghatározhatatlan egérkehanggal, nagyon nem jött be, de inkább a beszédén tükröződött hogy valami nem okés vele... legalábbis nekem.
2014. máj. 28. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Finom, lágy, letisztult és nőies, olykor kellemesen erotikus, pajkos - ha csak egy része megvan már benedvesedek

23 L/L

2014. máj. 28. 22:09
 7/9 anonim válasza:
Én imádom, ha mély, férfias hangja van egy pasinak, persze azért ne is dörmögjön :D csak azért rendes férfias legyen. Ennek ellenére tudjon lágyan szólni hozzám és ha olyan a helyzet, tudja erotikusan is kezelni a hangját :D
2014. jún. 10. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem a lényeg, hogy tiszta hangja legyen, és pluszpont, ha szépen beszél:) a fiúknak pedig tetszeni szokott a hangom.
2014. jún. 11. 01:38
 9/9 anonim válasza:
Nekem az a lényeg, mit mond, nem a hangja.
2016. jan. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!