Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem akarnak minket duci...

Miért nem akarnak minket duci nőket a pasik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen, nem tudok normális pasit találni a súlyom miatt. 168 cm vagyok és 74 kg. Igaz nagy telt kebleim vannak, de sajnos nagy combom fenekem is. Egyszerűen miért nem lehet szeretni egy duci nőt?!
2014. máj. 26. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is 74kg vagyok. :)
2014. máj. 26. 16:00
 12/20 A kérdező kommentje:

8.

Azért nem, mert én így érzem magam jól börőmbe, csak jó lenne ha egy pasi is elfogadna így :(

2014. máj. 26. 16:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Annyira nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg jól érzed magad a bőrödben..főleg, hogy azoknak a pasiknak sem kellesz, akik neked tetszenek.
2014. máj. 26. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig sok duci hölgy ismerősömnek van férje, barátja és sokaknak nem is csúnya srác.
2014. máj. 26. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha egy olyan nő, mint te, el tud engem fogadni, akkor természetesen én is elfogadom őt :)
2014. máj. 26. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem "minket duci nőket" nem akarnak, hanem csak téged. Engem akarnak és szeretnek is, szóval kérlek mellőzd az általánosítást.

Nem a súlyod miatt nem találsz normális pasit és ezt te is tudod. Ha komolyan gondolnád, hogy ez az ok, akkor változtatnál rajta, de így sokkal kényelmesebb. A pasikat okolod, hogy felszínesek és nem mersz szembenézni azzal, hogy valami a stílusodban, személyiségedben stb. lehet zavaró.

2014. máj. 26. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Hogyne akarnának én is ismerek nem is egy olyan csajt, aki duci és van pasija. Sőt olyan is akad közöttük, aki nekem is tetszik. :)
2014. máj. 26. 17:44
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

Mert nincs annyi sör a világon, hogy annyira részegek legyünk h ez kelljen. Mégpedig!

A sört férfiak veszik, és a férfiaknak az kell amit ők szeretnek, és kapaszkodj meg a tollaidban, mert mi a szép nőket szeretjük.

A szép nők sört reklámoznak a dagadt nő dove krémeket amitől fogyhatnak, a szép nők vetetik a sört, a dagadt nők pedig itatják a sört.

2014. máj. 26. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 26. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Tenni kellene azért valamit hogy kelljél valakinek. Ja, hogy ahhoz lusta vagy, meg amúgy is elviselhetetlen...
2014. jún. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!