Egyszerűen, nem tudok normális pasit találni a súlyom miatt. 168 cm vagyok és 74 kg. Igaz nagy telt kebleim vannak, de sajnos nagy combom fenekem is. Egyszerűen miért nem lehet szeretni egy duci nőt?!
azok a nagy kebleid is zsírból vannak:D ha normális vagy és nem itt tennél fel ilyen kérdéseket hidd el lenne pasid
2014. máj. 26. 15:43
2/20 anonim válasza:
Valakinek ez tetszik, valakinek nem. Ha olyan pasit szeretnél akinek egy karcsú lány tetszik, akkor nincs más hátra, kénytelen leszel lefogyni.
2014. máj. 26. 15:43
3/20 anonim válasza:
Ha 60as derekad van írj privit:D
2014. máj. 26. 15:45
4/20 anonim válasza:
szóval duci vagy? És hány éves? Privit lehet írni?
F
2014. máj. 26. 15:46
5/20 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz. Nekem volt egy 133 kg-s barátnőm. Igaz, hogy inkább a jelleme, és az arca volt a "nyerő" számomra.
2014. máj. 26. 15:47
6/20 anonim válasza:
A legtöbb fiú ismerősöm elmondása alapján sokkal inkább szeretik a srácok a feszes, kisebb idomokat, mint sem a teltebb formákat. No meg néhányan "nem törődömséggel" hozzák össze függésbe a kisebb-nagyobb túlsúlyt. Ráadásul a ami kor divatja még mindig a vékonyság.
Egyébként meg ízlések és pofonok, van, akinek pont ilyen kell.:)
2014. máj. 26. 15:50
7/20 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, én imádom az ilyen alkatot. ;)
2014. máj. 26. 15:51
8/20 anonim válasza:
Akkor miért nem fogysz le? -_- Én 60 kiló se vagyok és heti háromszor eljárok sportolni, emelet futok, mert nem is az hogy nem tetszem ducin a fiúknak, de még saját magamnak se!! Ahelyett hogy a fiúkat hibáztatnád amiért nem kell nekik a hájas segged inkább menj sportolni!
2014. máj. 26. 15:57
9/20 anonim válasza:
Ez ízlés kérdése. Kinek mi jön be. A nagymellű nőkkel is sok jó dolgot lehet művelni az ágyban, sőt, tapasztalataim szerint jobbak is, mint a vékonykák, de a mai, 2000-es években a vékony a divatosabb. Ez a történelem folyamán elég sokat változott már, majd újra fog előbb-utóbb.
Szerintem ha felrakod magad egy társkeresőre egy jó képpel, biztos,hogy rengeteg leveled fog jönni, és az önbizalmad is helyre fog állni.
26F
2014. máj. 26. 15:58
10/20 anonim válasza:
Gondolom neked is a jobb testű fiuk kellenek, de ők is elvárják tőled ugyanezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!