Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetemen vannak okos és jó nők?

Egyetemen vannak okos és jó nők?

Figyelt kérdés
sajnos én azt tapasztalom hogy a jó nők átlag butácskák. ( persze tudom van kivétel is). egyetemen vannak olyan lányo akik tényleg szépek ( ideálom a vékonyabb alkatú magas barna lányok).
2014. máj. 26. 00:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. De nem biztos, hogy te kellesz nekik. Talán nem véletlenül kerülnek utadba a butácskák.
2014. máj. 26. 00:36
 2/11 anonim válasza:
100%
Látogasd meg a műszaki kart. De valszeg rosszul fogod érezni magad, amikor egy csaj okosabb nálad xD
2014. máj. 26. 00:50
 3/11 anonim válasza:
100%

Persze hogy vannak :)

Nem értem sok férfi miért általánosít...

A nővérem is szép,okos is :)

11/l

2014. máj. 26. 01:28
 4/11 anonim válasza:
100%
Nézz el az Infó karra! Akit találsz, mind okos lesz!:) és vékony.:D
2014. máj. 26. 01:33
 5/11 anonim ***** válasza:

És te okos, meg jó pasi is vagy?

Lehet azért nem akad a horogra okos, és jó nő is, mert azok nem állnak le akárkivel.

Helyesírásodból kiindulva kicsit sokat akar a szarka. :)

2014. máj. 26. 08:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Corvinuson G karon pl. minden lány jól néz ki. Vannak nem soványak, csak vékonyak, de valahogy azok is fullosan néznek ki.

De tényleg rossz lesz, mert okosabbak lesznek majd nálad. Bár attól függ, hová mész. Én amikor megcsömörlök a karrieremben, néha leülök az ÁVF elé, és örülök neki, hogy nálam sokkal butább emberek is élnek és tanulnak. Akkor hazamegyek és foglalkozom tovább azzal amit csináltam:D

2014. máj. 26. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Vannak. Legalábbis én lányként látok. Egyik barátnőm okos is, szép is, magas is, barna is. Meg persze foglalt is:D

De nem ő az egyetlen szép lány az évfolyamon, vannak még mutatósak az okosabbak között. Persze van olyan is, aki szépnek szép, de buta mint a föld.

De azért valljuk be, a kérdés alapján te sem tűnsz éppen okosnak. A helyesírásodról nem is beszélve.

Bizony nekem az "okosságba" beletartozik az, hogy egy mondatot le tud írni valaki hiba nélkül.

2014. máj. 26. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Az egyetemre járó nők közül az össze buta, életképtelen és ronda.

Szar ügy.

2014. máj. 26. 13:56
 9/11 anonim válasza:
Nyilván nem azért kerülnek be az egyetemre, mert butàk, és ahol mindenhol, ott is vannak "szép" és "csúnya" nők, bár ez teljesen relatív, én szépnek tartom a páromat, de mások szerint csúnya, szóval ne erre alapozz, meg ne is azért menj egy bizonyos egyetemre, mert ott jó nők vannak.
2014. máj. 26. 15:30
 10/11 anonim válasza:
#6 Kedves vagy. :D
2014. máj. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!