Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem beszédes velem, ha...

Miért nem beszédes velem, ha egyszer keresi a társaságomat?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy tetszem neki, de nem beszélget velem. Másokkal beszédesebb, velem meg nem. De mégis keres a pasi. Miért?!
2014. máj. 25. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zavarban van.
2014. máj. 25. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
miből gondolod hogy tetszel neki ?
2014. máj. 25. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem mer megszólítani nem mindenki olyan vagány mint a bukott szamarak.
2014. máj. 25. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos zavarban van és leblokkol, ha veled van. De tetszel neki!
2014. máj. 25. 21:42
 5/7 anonim válasza:
Gondolod, hogy tetszel neki? Hogy lehet az, hogy keresi a társaságod, de közben le se szar? Lehet nem tudja miről tudna veled beszélgetni, az is lehet, hogy te sem vagy túl beszédes vele. Hány évesek vagytok, ha szabad tudnom?
2014. máj. 25. 21:45
 6/7 anonim válasza:
Talán azért, mert tetszel neki, de fél, hogy valami hülyeséget mond, így inkább keveset beszél. Viszont keresi a társaságod, mert érdekled. Legyél kedves, figyelmes vele, kérdezgesd te is. :)
2014. máj. 25. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
nahh én pont ilyen vagyok mint ahogy az elöttem hozzászoló leírta....
2014. máj. 25. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!