Lányok, szeretitek a hosszú hajú, kék szemű, ügyes, inteligens fiúkat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 17:43
11/20 anonim válasza:
Nem jön be annyira a hosszú haj, de ha emellett jól nézel ki, akkor igen! Amúgy hány éves vagy kérdező?
12/20 A kérdező kommentje:
14
2014. máj. 26. 17:32
13/20 anonim válasza:
Hát ha még göndör is:D<3
Emellett ne legyen egy csajozógép, illetve egy arrogáns p*cs, valamint legyen érdekes és nem árt ha hasonló zenét szeretünk, de mondjuk az utolsó nem mérvadó.
15/20 anonim válasza:
én is 14 vagyok :D csak egy mellékes kérdés, szereted a rockzenét?
16/20 A kérdező kommentje:
a rockot?....hát nem az én stílusom, de semmi bajom sincs vele :D
2014. máj. 26. 20:00
17/20 anonim válasza:
oké, köszi! :) csak azért kérdeztem, mert akkor lehet ismernélek... Akit ismerek ilyen fiút, ő helyes :) de akkor nem te vagy
18/20 A kérdező kommentje:
itt egy kép...tudom hogy szarul nézek ki, nem is sodálkozom hogy a lányok szinte rám se néznek, de sokoldalú vagyok, jó a dumám, és humoros, ráadásul -már bocsánat- elég okos :P
2014. máj. 26. 20:10
19/20 A kérdező kommentje:
#17, hova valósi az illető? :)
2014. máj. 26. 20:11
20/20 anonim válasza:
mind1 nem te vagy! :) neki hosszabb haja van jóval! Neked nem is olyan hosszú... Szerintem nem vagy csúnya persze ismerek helyesebbeket, de nem vagy ronda se. És ha tényleg sokoldalú vagy meg intelligens akkor ez pnt elég kell legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!