Ha egy lány nem jár el bulizni és nem túl mosolygós akkor nem is kell senkinek?
Szóval alapjáraton az alkohol nem érdekel, így olyan helyekre nem is megyek ahol ha nem innék én lennék a csodabogár., pl diszkó, házibuli...
ÉS nem vagyok egy mosolygós típus, erről nem tehetek és az ember az alaptermészetén nem is tud változtatni.
Szóval azt hiszem eléggé le van szűkítve a kör így, akiknek esetleg bejövök. De nagyon unok már egyedül lenni..
Miért csak a bulis csajok kellenek a legtöbb pasinak?
Gépész hú.. pedig ott sok a fiú.
Ahhoz viszont hogy új embereket ismerj meg (gondolom az eddigiek közül okkal nem jött össze semmi) ahhoz kell egy kis társasági élet.
1) Ha nem mész sehova HOL ismerjünk meg?
2) Ha mosolytalan arcot vagsz MINEK menjünk oda?
Gondolkozz mar el.
Nem érzem magam szemétnek amiért egy kedves,vidam,mosolygós lanyt szeretnék.
Nem vagy egyedül, én ugyan ilyen vagyok csak pasiba. Hidd el pasiként nehezebb dolgom van :D
Az a baj hogy kinézik maguk közül az ilyen embereket mint mi, mert nem ehhez vannak szokva. Nem tudják elképzelni hogyan tudsz így élni, piálás, bulizás, cigizés stb szokásos dolgok nélkül. Ha meg nem mosolyogsz és nem ismernek, akkor azt hihetik hogy valami mogorva életunt ember vagy.
Amit eddig írtál, az nálam rendben van.
A bulizós csaj a bulizós kannal jó eséllyel buliban találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!