Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 13~14 éves fiúknak milyen...

A 13~14 éves fiúknak milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem,mik a fő szempontok?

2014. máj. 25. 13:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, megértő, odabújós, hűséges, őszinte, cuki, aranyos, humoros, értelmes, huncut. :D
2014. máj. 25. 13:55
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
A dögös lányok.
2014. máj. 25. 13:56
 3/21 anonim ***** válasza:
A normálisak, amit az első írt se mellékes.
2014. máj. 25. 13:57
 4/21 A kérdező kommentje:

Pl.:

-magas

-közepes testalkatú(nem anoreksziás és nem kövér)

-vállig érő,barna hajú

-barna szemű

-szép arcú

-kedves

-mosolygós

-okos

-szemüveges(nem állandó,csak olvasó)

Az a lány milyen az ilyen korú fiúk szemében?

2014. máj. 25. 14:01
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat..még vki?Amiket írtam magamról azokat a fiú osztálytársaim mondták...nem vagyok beképzelt,írigy,gonosz vagy stb.
2014. máj. 25. 14:10
 6/21 Majomka69 válasza:
34%

13-14 évesen a f. sznak gondoltok ilyenekre?már bocsi, de menjetek kifelé a melegbe szórakozzatok a barátaitokkal strandoljatok tanuljatok stb...13-14éves fiúnak épphogy pelyhedzik a micsodája nemhogy neki hűséges odaadó csaj kell..

uramistenem... esküszöm hányok a felnövő generációtól.

én ennyi idősen lehet voltam "szerelmes" bármilyen sztárba mert tetszett vagy ilyesmi de inkább bicajozni jártam a baratáimmal meg kosarazni röpizni vagy bármit csinálni nem ilyeneken törtem a fejem...

2014. máj. 25. 14:16
 7/21 anonim válasza:
33%
6. csak nem irigykedsz? :D Ez mindenkinek más mert egy 180cm-s srácnak nem fog tetszeni egy 140 cm-s lány.. Egyébkénk kb jó vagy :)
2014. máj. 25. 14:20
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszi drágaság...ez most jól esett,de ha nem tudsz normális választ írni inkább egyél chipset és maradjál a valagadon...ja és hányjál nyugodtan,adjak zacskót vagy hordó kell?
2014. máj. 25. 14:26
 9/21 A kérdező kommentje:
7.köszi a válaszodat,tök cuki volt ,h így megvédtél,pedig nem is ismersz.....
2014. máj. 25. 14:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Elkeserítelek. Ezt azért mondják, mert ilyenkor még azt hiszik, hogy így kaphatnak maguknak csajt, nameg ekkor még a legtöbb lány szűz, nem akar szexelni, "bunkónak" tartja, ha egy fiú már egyből szexelni akar. Ilyenkor még minden arany, ami fénylik. Egy a fő szempont: Jól nézzen ki, a belsőről azt se tudják, hogy mi fán terem, és a 14 éves lányok nem is tudják, hogy hogyan fogják meg a fiút. Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy még nem tudja, hogy milyen a siker a lányoknál. Van egy-két hős szerelmes, a többségük egy idő után ráun a nőre, a töredéke (értsd: 1%-a) valóban kitart, de ez olyan 1000 14 éves fiúból 1-2. Ez tipikusan az a kor, mikor a két nem ismerkedik a másikkal, először kell átesni a nagyobb dolgokon, és megkezdik megtanulni, hogy az ideálokból mi igaz, és mi nem úgy igaz, mint azt képzelik. Valaki sikeresen veszi az akadályt, az vagy csajozógép lesz (főleg, ha helyes, mert a lányok se néznek mást), vagy fokozatos megkomolyodik, aki nem, az jön gyk-re írni, hogy a nők szemetek. Az, aki vonzó nő 25 évesen, az akár stréber pária is lehet 14 évesen.
2014. máj. 25. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!