Van ilyen 15-17 év körüli fiú? (Aki magára ismer írjon privit)
Tudom,hogy gáz,de hátha.
Olyan fiút keresek,aki
KÜLSŐRE: Nálam magasabb (kb 168 lehetek), barna vagy sötétszőke dúshaja van, és se nem túl kövér se nem túl sovány (kockás has előny)
BELSŐRE:
legyen vicces,megbízható,ne másszon rá minden lányra,legyen megértő,lehessen vele hülyéskedni,eljárni erre-arra,de akár csak otthon punnyadni,nagyokat beszélgetni,hülye videókat és képeket készíteni,nagyokat enni :)
15/L
Én magamra ismertem. 177 centi vagyok, 16 éves. Viszont vannak rossz pillanataim, amikor nem tudok vicces lenni, csak komoly. Ilyenkor ált. elgondolkozok :D Izmos vagyok, de a hasam nem kockás. (Ahhoz diéta meg futás kéne, és a kollégiumban egyik sem megy valami jól.)
Egyébként ahhoz, hogy bárhova is eljárjak veled, közel kellene laknom hozzád. Én Siófokon lakom ,és 99%, hogy te valahol az ország másik végében laksz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!