Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van ilyen 15-17 év körüli...

Van ilyen 15-17 év körüli fiú? (Aki magára ismer írjon privit)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy gáz,de hátha.

Olyan fiút keresek,aki

KÜLSŐRE: Nálam magasabb (kb 168 lehetek), barna vagy sötétszőke dúshaja van, és se nem túl kövér se nem túl sovány (kockás has előny)

BELSŐRE:

legyen vicces,megbízható,ne másszon rá minden lányra,legyen megértő,lehessen vele hülyéskedni,eljárni erre-arra,de akár csak otthon punnyadni,nagyokat beszélgetni,hülye videókat és képeket készíteni,nagyokat enni :)

15/L

2014. máj. 25. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 90% ban magamra:D
2014. máj. 25. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Akinek kockás hasa van azok nem esznek nagyokat, sőt valószínűleg csak olyan a kondis étrendet követi... szegény lány :D
2014. máj. 25. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
De kinyílt valakinek a csipája :DDDDDDDD
2014. máj. 25. 11:25
 14/14 C0r3 ***** válasza:

Én magamra ismertem. 177 centi vagyok, 16 éves. Viszont vannak rossz pillanataim, amikor nem tudok vicces lenni, csak komoly. Ilyenkor ált. elgondolkozok :D Izmos vagyok, de a hasam nem kockás. (Ahhoz diéta meg futás kéne, és a kollégiumban egyik sem megy valami jól.)

Egyébként ahhoz, hogy bárhova is eljárjak veled, közel kellene laknom hozzád. Én Siófokon lakom ,és 99%, hogy te valahol az ország másik végében laksz :D

2014. máj. 25. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!