Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van ilyen 15-17 év körüli...

Van ilyen 15-17 év körüli fiú? (Aki magára ismer írjon privit)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy gáz,de hátha.

Olyan fiút keresek,aki

KÜLSŐRE: Nálam magasabb (kb 168 lehetek), barna vagy sötétszőke dúshaja van, és se nem túl kövér se nem túl sovány (kockás has előny)

BELSŐRE:

legyen vicces,megbízható,ne másszon rá minden lányra,legyen megértő,lehessen vele hülyéskedni,eljárni erre-arra,de akár csak otthon punnyadni,nagyokat beszélgetni,hülye videókat és képeket készíteni,nagyokat enni :)

15/L

2014. máj. 25. 10:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gáz vagy.
2014. máj. 25. 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem szeretek nagyokat enni.
2014. máj. 25. 10:45
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Aszongya' kockás has előny. És cserébe mi mit kapunk ?

Egy 168 cm magas törpét, aki valószínűleg kövér és ronda.

Beképzelt és nagyravágyó...főleg, hogy még csak 15 vagy.

Nem akarnád esetleg, hogy a férfi főzzön és még a segged is kinyalja ? ugyan már...tényleg gáz vagy.

2014. máj. 25. 10:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 3-assal.
2014. máj. 25. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez gáz, főleg 15 évesen, főleg a gyakorikerdesek.hu-n, főleg hogy ez nem egy ismerkedős oldal!
2014. máj. 25. 10:49
 6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat :DD
2014. máj. 25. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Inkább ülj le tanulni...
2014. máj. 25. 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Célszerűbb lett volna a saját paraméterekkel előrukkolni, mint ezzel az elvárás óceánnal? :) Sok sikert.
2014. máj. 25. 11:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Azért az inteligencia itt is megmutatkozik :) Feltettem egy kérdést egy gyakori kérdések nevű oldalon és akkor a kommentelők csak lehordják az embert így kinyílvánitva a nem tetszésüket :) Fogalmamsincs mi a bajuk szerintem nem itt kéne kiélni a veszekedni vágyást,mert nem vagyok vevő rá. De ahogy gondolják,ami engem hidegen hagy oda nem megyek kötöszködni,felesleges energia vesztegetés de köszönöm azt a pár másodpercet amit rám vesztegettek FELESLEGESEN. :)
2014. máj. 25. 11:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Szemekbe zárt titok :ebben van igazság :)
2014. máj. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!