Ez minek számít? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Öhm...a Római Katolikus papról lenne szó.Csak érdekel,hogy ugye van a cölibátusi fogadalom amiben tilos a szexuális kapcsolat és a házasságkötés.De ha pl.egy lánnyal nagyon jóban van egy 40 év körüli pap,jól kijönnek,beszélgetnek,van közös hobbijuk és a végére egy csattanóra bejönne egy csókolózás...Na ekkor mi van? :)2014. máj. 24. 21:35
1/11 anonim válasza:
semmi. soknak van zabigyereke. nem szentek.
2/11 anonim válasza:
Biztos izgalmas lehet... mindkettőnek :)
3/11 anonim válasza:
atyagatya mi ez valami tini regény?....én nyilván csak a magam tapasztalataimról tudok beszélni de azok a papok akiket én ismerek(és vallásos körben mozgok tudok elé sok mindent) nem ilyen típusúak...ez a sztori ki van zárva monjon bárki bármit anélkül, hogy értene hozzá
4/11 anonim válasza:
dugtam olyan nőt akihez a pap járt esténként látogatni a kisbabát. római katolikus pap
5/11 A kérdező kommentje:
Ez nem tiniregény.Barátnőmmel van ez a sztori.Amúgy én is vallásos vagy(nagyon is)mondhatom szóval nem tudom,hogy miről beszélsz.
2014. máj. 25. 22:20
6/11 anonim válasza:
És utána mi lett a "kapcsolatból". Most együtt vannak?
7/11 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a szitu.Játszadoznak egymással.Csak az az egy baj,hogy a pap nem tudja leplezni,mivel nagyon feltűnő.
2014. jún. 2. 22:02
8/11 anonim válasza:
Tudjátok csak azt nem értem , hogy a sok barom internet huszár rendszerint mondja, hogy ,,én találkoztam olyan..." vagy ,,nekem volt erről tapasztalatom..." stb. Milyen érdekes, hogy én rengeteg időt töltök egyházon belül és sokszor találkozok ill. beszélek papokkal..miért van az, hogy én soha a büdös életbe nem találkoztam ilyen esettel?..itt meg rakatszámra írja mindenki :P itt valami turpisság van kérem :)
9/11 anonim válasza:
igen. az, hogy bandi vagy és nem julcsi :D
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnálni tudom,hogy egy dög unalom helyen laksz.Nézz körül.Elmondom neked,hogy én is járok templomba sőt még testületi tag is vagyok...Minden nap megyek plébániára is,papírokat intézni,és megtörtént.
2014. jún. 14. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!