Értelmes, de nem "szürke egér" lányokkal szeretnék ismerkedni. Akad itt olyan?
Figyelt kérdés
Ha nem ismered a magyar helyesírás szabályait, akkor ez a kérdés nem neked szól.2014. máj. 24. 18:45
11/21 A kérdező kommentje:
Drága kilences, bár értem a célzásodat, én nem szoktam belekötni senkibe, csupán irritál, ha valaki a hülyét úgy írja, hogy "hüje".
2014. máj. 24. 18:56
12/21 anonim válasza:
De adódhat az a felállás is, hogy ami neked igénytelen, neki pont megfelel és oda vissza.
13/21 A kérdező kommentje:
Kacsákról nem írtam. :D
2014. máj. 24. 19:18
14/21 anonim válasza:
Tudom, de ahogy jellemezted a "szürke egereket" úgy nem illik rám, így a kacsára gondoltam (akkor haladt el előttem 3 darab), de rájöttem közben hogy a "kacsás lányok" azok a csücsörítős, agyonsminkeltek, így ez se illik rám.
Szóval:
Vau-vau.
16/21 A kérdező kommentje:
A vau-vau kutyára utal. A kutyák pedig szubmisszív állatok, túlságosan alávetik magukat a "gazdi" akaratának. A macskák a legjobbak! ;)
2014. jún. 4. 22:27
18/21 anonim válasza:
Adok a külsőmre, de tartok néhány lányt pics.nak. Vannak pics.k gyerekek! :D Ha tetszik, ha nem. Ettől nem vagyok szürke egér, csak mert nem vagyok ribizli. ;) Te valószínűleg ilyet keresel. (effektíve eléggé így jön le...)
21/N
19/21 A kérdező kommentje:
Van egyéniségük! :D
Nem mondtam, hogy senkit ne tartson annak, csupán idegesít, ha valakit lenéznek/leszólnak azért, mert fontosnak tartja, hogy jó legyen a megjelenése.
2014. júl. 4. 23:01
20/21 anonim válasza:
úgywh érzemmm, te engemwh kere$el :$$$
én i$ komoj kapcsira wágyok ám:333
ha érĐekelekk, dobj egy üzcsiit:$$$;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!