Ezt halál komolyan gondolja a lányok nagy része?!
Egy kereskedelmi rádióban hallottam az egyik reggel, hogy interjút készítettek lányokkal azzal kapcsolatban, hogy számítanak e nekik az anyagiak, a pasi anyagi körülményei, a kérdező műsorvezető legnagyobb megdöbbenésére, és nyilván a hallgatók döbbenetére is a következőket válaszolták a lányok: "a pasi keressen minimum 800 ezer(!) forintot, azalatt szóba se jöhet, hát csak nem fogok csórókkal leállni"
"nekem nagyon számítanak az anyagiak, mert a pasik arra valók, hogy kihasználjam őket, másra nem jók úgysem"
"nagyon nézem azt, hogy milyen márkájú cipő/óra stb. van rajta" és még sorolhatnám a megdöbbentő és méltán felháborító válaszokat... Amennyiben ezek a lányok komolyan gondolták ezeket a válaszokat, hol élnek?!
Egy rádió semmit sem ér, ahogy egy tv sem.
ha élőben megkérdezed a nőket, kb a fele azt fogja mondani, hogy nem érdekes. A másik fele két táborra oszlik. Az egyik azt mondja, hogy legyen saját lakása, és autója, a másik, hogy vele(a nővel) egyenrangú életkörülményei legyenek.
Mondjuk érdekes, hogy aki azt mondja, hogy a srácnak legyen lakása és autója, annak a nőnek nincs...
Igen, van aki komolyan gondolja.
De ezeken a lányokon kívül vannak normálisak is, senki nem mondta hogy velük foglalkozni kell.
Engem például telibe nem érdekel a pénz. Hidd el, többen vannak, akik így vannak még vele.
Látom le lettem pontozva, sokatoknak fájnak a tények.
Még édesapám sem keres ennyit, pedig a családunk simán megélne még akkor is, ha anyukám nem is dolgozna.
Aki ekkora fizetést vár el, az nem normális!
És te komolyan gondolod, hogy nem vagy szánalmas, amiért kamu kérdéseket teszed fel, mert szükséged van az önigazolásra?
Melyik rádió volt ez? A megkeseredett férfiaké? Gondolom a műsor pedig: okok, hogy miért is gyűlölöm a nőket.
Pedig ez az egyik legfontosabb tényező. Tizenévesen még nem olyan nagy mértékben, de az idő múlásával egyre inkább.
#4!
Még, hogy ha ez is a legfontosabb tényező akkor is ez a minimum 800.000 Ft már nagyon magas elvárás...
Ha minden lány így gondolkozna akkor csak a 2-3%-uknak lenne párkapcsolata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!