Mit tegyek? Érdeklem vagy sem?
Egyetemista vagyok és néhány órára együtt járok egy fiúval.Igazi macsó típus,aki azt hiszi,hogy bárkit megkaphat,és övé a világ.Pár héttel ezelőtt elkezdtünk beszélgetni,és igazából már fogalmam sincs hogyan is kezdődött el a beszélgetés.Így,hogy jobban megismertem rájöttem,hogy egész kedves srác is tud lenni,vicces,bár néha,sőt legtöbbször vannak rossz pillanatai.Van olyan,hogy mosolyogva köszönök neki,de ő totálisan keresztülnéz rajtam,hozzám sem szól,aztán úgy csinál,mintha semmi sem történt volna.A gond az,hogy valamit érzek iránta,csak megőrjít ez a kettősség,hogy egyik pillanatban kedves,segítőkész,odajön hozzám,beszélgetünk,aztán puff.Átvált bunkó üzemmódba.
Szerintetek mit kéne tennem?
Bocs a hosszú szövegért,igyekeztem tömöríteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a helyedben nem tennék semmit. Ha érdekel, és te is őt, előbb-utóbb lépni fog.
Ha azt gondolja, bárkit megkaphat, el fog tartani egy darabig, ezért van benne rizikó is, hiszen ha talál egy könnyebb "prédát", akkor elképzelhető, hogy őt választja.
Ha nagyon nem megy a semmit tevés, középutat kéne találnod. Semmiképpen ne hamarkodd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!