Ha valaki nem ír nekem, annak ellenére, hogy én írtam neki utoljára, akkor nem is érdeklem az illetőt, ugye? 20/F
Régóta ismerkedünk és voltak már komoly kapcsolatra utaló jelek is, mindkét fél részéről, de amikor a személyes találkozót szóba hozom, állandóan jön a kifogásokkal, amiért nem tudunk találkozni. Nem hinném, hogy félne, hisz azt mondogatta mindig, hogy szeretne velem találkozni és tudja, hogy bejövök neki. De nem hiszem el, hogy több hónapnyi ismerkedés alatt nem volt neki egy szabad hétvégéje sem.
2-es válaszoló: Egy kérdést írtam neki utoljára, és ilyenre már többször is volt példa, hogy írok neki valami olyasmit, amire indokolt lenne visszaírnia, de nem teszi, aztán megint én írok neki.
Írj neki! Nálam is így tolta egy pasi, b-szott írni!
Ha esetleg mégse érdekled, lejön, hidd el.
Köszönöm az észrevételeket!
7-es válaszoló: Pont fordítva van, ő nem ír nekem. Vagy írjak neki egymás után három üzenetet neki, mire megszán egy válasszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!