Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki nem ír nekem, annak...

Ha valaki nem ír nekem, annak ellenére, hogy én írtam neki utoljára, akkor nem is érdeklem az illetőt, ugye? 20/F

Figyelt kérdés
Abba most ne menjünk bele, hogy miért neten kommunikálunk, az egy másik történet.
2014. máj. 20. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Régóta írtok már ?
2014. máj. 20. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam soha pasikra írkálni az ismerkedési fázisban. Szerintem ő is azt várja, hogy te nyomulj. A pasi fusson a nő után.
2014. máj. 20. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi a pasi,kiskutya?
2014. máj. 20. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Párszor még irj rá, és ha akkor is hanyagol akkor utána hagyd békén.20L
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező a férfi ...
 6/12 A kérdező kommentje:

Régóta ismerkedünk és voltak már komoly kapcsolatra utaló jelek is, mindkét fél részéről, de amikor a személyes találkozót szóba hozom, állandóan jön a kifogásokkal, amiért nem tudunk találkozni. Nem hinném, hogy félne, hisz azt mondogatta mindig, hogy szeretne velem találkozni és tudja, hogy bejövök neki. De nem hiszem el, hogy több hónapnyi ismerkedés alatt nem volt neki egy szabad hétvégéje sem.

2-es válaszoló: Egy kérdést írtam neki utoljára, és ilyenre már többször is volt példa, hogy írok neki valami olyasmit, amire indokolt lenne visszaírnia, de nem teszi, aztán megint én írok neki.

2014. máj. 20. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Érdekled őt, csak lehet van más fiú is körülötte, ugy fog alakulni a további kapcsolatotok, ahogy neki azzal a fiúval, ha összejön vele, akkor elmaradtok egymástól, ha mégsem ugyfog alakulni neki, akkor egyszer csak elkezd sürübben irni. várd ki még dönt, kedves legyél vele, de azért te is legyél nyitott más kapcsolat felé is..20L
2014. máj. 20. 19:36
 8/12 anonim válasza:

Írj neki! Nálam is így tolta egy pasi, b-szott írni!

Ha esetleg mégse érdekled, lejön, hidd el.

2014. máj. 20. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán érdekled, csak sajnál, és halogatja a végleges lekoptatást. Elég nyomasztó a tudat, hogy egy pasi odavan értünk és ez nem kölcsönös. Ilyenkor kínos, ciki, nem akarjuk megbántani, de közben persze a hátunk közepére sem kívánjuk a nem kívánt irányú érdeklődést. Ezért nem jönnek össze pl. a találkák, mert mindig keres valami kibúvót nyilván. Ha engem érdekel egy pasi, repesve várom, hogy találkozni hívjon és kb. annyit készülök a randira mint egy menyasszony. Következésképp felejtsd el ezt a csajt.
2014. máj. 20. 19:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeket!

7-es válaszoló: Pont fordítva van, ő nem ír nekem. Vagy írjak neki egymás után három üzenetet neki, mire megszán egy válasszal?

2014. máj. 20. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!