Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki nem ír nekem, annak...

Ha valaki nem ír nekem, annak ellenére, hogy én írtam neki utoljára, akkor nem is érdeklem az illetőt, ugye? 20/F

Figyelt kérdés
Abba most ne menjünk bele, hogy miért neten kommunikálunk, az egy másik történet.
2014. máj. 20. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es ez igy nem minden esetben helytálló, pl. nekem van most egy eléggé mulófélben lévő kapcsolatom, de még nem vagyok teljesen tul rajta és net-en ismerkedem egy fiúval, irogatunk egymásnak és ha lezárom a kapcsolatomat én összejönnék azzal a fiúval akinek irogatunk, de most igy elég hullámzó a levelezésünk, de nagy esély van hogy összejövünk. Tehát minden dolognak lehet más háttere is, nálad ez, nálam az.. lehet hogy aki a kérdést feltette annál meg egész más oka van.
2014. máj. 20. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, ritkán irj neki, de azért irogass, olyan általános dolgokat, hogy érzi magát, mit csinál épp..tarts fent vele a kapcsolatodat, azt majd alakul.
2014. máj. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!