Lehetséges az, hogy valaki kb 16 éves kora óta nem öregszik, velem is ez lehet?
Figyelt kérdés
Nem lány vagyok, és nem is szívesen küldök képet, de az a problémám, hogy már októberben elmúltam 19, és ez vmi miatt nem látszik rajtam, ami ettől a lányoknak se nagyon kellek csak a fiatal 15-17 éveseknek viszont nekem ők meg túl éretlenek velük meg azért nem tudok mit kezdeni. Más is van ilyen helyzetben esetleg ismer ilyet?2014. máj. 23. 15:44
2/5 anonim válasza:
Igen, ismerek pont egy ilyen srácot, aki 26 évesen is úgy nézett ki, mint aki 16: teljesen sima, gyerek arca volt, még talán a hangja is, nagyon vékony is. Ez mindenképpen genetika és valami kromoszóma szám is közrejátszik :)
Helyedben kezdenél járni kondizni egy kicsit és szénhidrátosabb kajákat enni a testi fejlődés miatt, de csak módjával, nem hirtelen, mert az már egészségtelen lenne.
3/5 anonim válasza:
én 26 vagyok és így is sokan 19-20-nak mondanak, a koromról max az ősz hajszálaim árulkodnának, ha nem festeném a hajam.
4/5 anonim válasza:
Baromi egyszerű, próbálkozz a szakállal.
5/5 anonim válasza:
én lányban vagyok ugyanilyen :D genetika.
amúgy van ilyen fiúismerősöm, aki már 21-2, és kb 16nak néz ki.. bár mondjuk ő simán összejön 17 éves lányokkal... :/ hát.. akik olyanok mint én, hogy kifejezetten a kisfiús arcúakat szeretik, azoknál nem hátrány :) legyél nyitottabb mások felé, akkor látják rajtad hogy mennyire tartanak szimpatikusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!