Ha azt mondjak szep vagyok, es csinos, miert nem kezdemenyeznek nallam a fiuk?
Figyelt kérdés
Azt mondjak az emberek, hogy szep lany vagyok, es siman talalhatnek magamnak pasit, megsem megy. A legrosszabb amit kulsore kaptam a 10/7 volt, bar nem pontoztatom magam, csak ezt mondtak. En sem latom magam csunya lanynak, megsem kezdemenyeznek nallam a fiuk, neznek sokan, sokszor, de nem kezdemenyeznek. Zavarba vannak elottem hebegnek-habognak, de ha nem akarnak tolem semmit, miert? Igazabol csunya vagyok, ezert nem kezdemenyeznek? De akkor miert vannak zavarba? Nalam csunyabb, es koverebb lanyok talalnak pasit, megha telnesen butak is, az a baj h rolam nem ket perc lebeszelni a bugyit? Valaki segitsen mar kerem.2014. máj. 23. 14:46
11/15 anonim válasza:
"kepen nem olyan az ember mint elobe" - Nyilván nem 100% úgy nézel ki élőben is, de azért na...
12/15 anonim válasza:
Mert te se érdeklődsz feléjük.
13/15 anonim válasza:
Mert töketlen srácok találnak meg. Igazi férfiak nem hebegnek-habognak. :)
14/15 anonim válasza:
Mert visszataszító vagy, esetleg ápolatlan, túl komoly benyomást keltesz beléjük, nem vagy nekik szimpatikus, esetleg nem mosolyogsz semmit?
15/15 anonim válasza:
Tegyük fel szép, vonzó lány vagy valóban. Nos, én azért nem kezdeményezek szép, vonzó lányoknál, mert úgyis jut rájuk legalább 10-20 kan és a ilyen lányok már túlságosan elromlottak személyiségre, a hírnév és a sok rajongó elpusztította az érző, megértő, szerethető lelküket. Igyekszem olyan lányoknál kezdeményezni, akik nem valami feltűnőek, inkább átlagosak küsőre, nem is szépek, de nem is túl taszítóak. Bár eddig az ilyen lnyokkal is szívtam. Az egyik ilyen átlagos külsejű lány jól megszívatott, fogadásból találkozott velem, sőt még smároltunk is, de aztán elég durván megmondta, hogy baromi ronda vagyok és egy lánynak sem kellenék. Azóta valahogy már minden lányban csak a rosszat látom, de még mndig inkább egy kevésbé vonzó lány, mint egy olyan, akinél amúgy is sok fiú próbálkozik és el van romolva személyiségre már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!