Miért van az, hogy egy meleg sem szereti a focit vagy a kosárlabdát?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 12:25
2/10 anonim válasza:
Általánosítás. Meleg vagyok, kb héten 3x focizom/kosarazom/röplabdázok. Minden hétvégén megnézem a mennyei bajnokság 1 meccsét (ami érdekel).
3/10 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, még se izgat a sport.
Néha, főleg rokonokkal, beállok bármelybe szórakozni,
de nem fogom a TV -t bámulni, és szurkolni miközben 22 szerencsétlen kerget egy labdát, és előadják a Broadway -en nem látható tehetséggel a műeséseket és sérüléseket.
4/10 Dávid,aki nem Dávid válasza:
Nem vagyok meleg,mégis leszarom a sportokat.Ha érdekel a sport,akkor inkább csinálom,mint nézem a tv-ben.
5/10 anonim válasza:
Pasim szereti, én simán csak lusta vagyok! xDD 14/f
6/10 anonim válasza:
Öreg, gratulálok, hogy ismersz minden meleget a világon!
Nem semmi...
Amúgy nem tudom a választ, inkább a meleg kosarasokat/focistákat kérdezd ;)
(Amúgy honnan ez az előítélet? A tvből?)
7/10 A kérdező kommentje:
Történetesen én meleg vagyok.Azok,akiket kérdeztem efelől(szintén melegek)ki nem állják!Egyáltalán a sportokat egyik sem szerette.Ami azért már csak nem véletlen,vagy mégis?
2014. máj. 24. 23:54
8/10 anonim válasza:
Meleg vagyok, imádok kosarazni... Erről az elméletről ennyit, az eddigi válaszok alapján is ;)
9/10 anonim válasza:
Én meleg vagyok és én sem szeretem a focit, meg igazából semmilyen sportot nem szeretek a biciklizésen kívül, meg szeretek futni is.
10/10 anonim válasza:
Ez tévhit mi is emberek vagyunk és ez emberfüggő én pl a tömeget utálom magam körül más meg imádja ha sok ember között lehet, de a sminket és a műkörmöt is utálom ezért nem is viselek ilyeneket magamon a körömtől úgy nèznék ki mint egy sarki p*csa a smink meg leöregítene 60 éves nagyanyám szintjére, másrészt osztálytársam aki színültig tele van meleg kisugárzással na ő pl odáig van a kosárlabdáért a maga szexi stílusában elég jól nyomja Xd 17/f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!